8:40 Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα - Όθωνας Παπαδόπουλος: «Ώρες ώρες αντιπαθώ πολύ την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα»

Πάτρα - Όθωνας Παπαδόπουλος: «Ώρες ώρες αντιπαθώ πολύ την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα»

“Έχω απέναντί τους την ίδια στάση που έχουν κι αυτοί. Δηλαδή, πέφτω, ξανασηκώνομαι, ξαναπέφτω, αλλάζω γνώμη”, λέει ο Όθωνας Παπαδόπουλος ,δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κι ενώ οι δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό είχαν μόλις ολοκληρωθεί, ο Όθωνας Παπαδόπουλος θέλησε να στείλει ένα ασυνήθιστο μήνυμα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο το staff της εκπομπής, όλοι είμαστε επαγγελματίες, κάθε δουλειά έχει τις δικές της ιδιομορφίες, πολλές φορές ίσως όλοι μας υπερβαίνουμε τα όρια, ίσως κάποιοι τα υπερβαίνουν πιο συχνά. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας γιατί είναι δύσκολο, η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση πάντα θα πρέπει να είναι βασικό γνώρισμα στον χειρισμό και την κάλυψη μιας υπόθεσης ποινικού χαρακτήρα και ειδικά μιας υπόθεσης με τόσο μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον.

Έχω απέναντί τους την ίδια στάση που έχουν κι αυτοί. Δηλαδή, πέφτω, ξανασηκώνομαι, ξαναπέφτω, αλλάζω γνώμη. Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες τους αντιπαθώ πολύ, άλλες φορές πάλι αισθάνομαι κάποια συμπάθεια. Έχω καταλάβει ότι είναι αμοιβαίο. Εγώ σέβομαι τους εκπροσώπους του Τύπου και την ιερή υποχρέωση που έχουν να ενημερώνουν την κοινή γνώμη. Θα έλεγα ότι η τήρηση του μέτρου πάντα βοηθάει και βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση. Τους χαιρετισμούς μου. Να κάνετε το έργο σας πάντα με επιτυχία και να είστε καλά. Και δεν κρατάμε κακίες», είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Μεταβαίνει αύριο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στις φυλακές Κορυδαλλού για να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα – Θάνατος Ευγενίας Κούτρα: Υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειας

 

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας