0:40 Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: "Πικρή γεύση" - Ο Όθων Παπαδόπουλος μιλά για όλα μετά την κατάργηση του από την υπόθεση Πισπιρίγκου

Πάτρα: "Πικρή γεύση" - Ο Όθων Παπαδόπουλος μιλά για όλα μετά την κατάργηση του από την υπόθεση Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ο Όθων Παπαδόπουλος πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή ¨Αλήθειες με τη Ζήνα” για την υπόθεση της 33χρονης .

Όπως είπε του έμεινε μία πικρή γεύση από την ξαφνική αποπομπή του από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης καθώς είχε στο μυαλό του συγκεκριμένες ενέργειες που θα έκανε. Μεταξύ άλλων είπε ότι  ήταν προχωρημένες οι συζητήσεις με επιστήμονες που θα αναλάμβαναν ως τεχνικοί σύμβουλοι της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν θέλει επουδενί να αναφερθεί στις ιδιωτικές συνομιλίες που είχε με την κατηγορουμένη ενώ δεν θέλησε να πάρει θέση στην αναφορά που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Πέτρο Κουσουλό. Υπενθυμίζεται ότι σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι : “Η εντολέας του με έχει ενημερώσει ότι ο προηγούμενος δικηγόρος της είχε κατονομάσει συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό, τον οποίον του είχε αποκαλύψει ο προηγούμενος δικηγόρος της, που είχε στενή σχέση με τον δημοσιογράφο – ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εφημερίδας(υπονοώντας την “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”, ο οποίος μάλιστα εργάζεται και σε καθημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.”

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κουσουλός είπε ότι έχει ήδη στείλει εξώδικο στο γραφείο Κούγια και στην Ρούλα Πισπιρίγκου για να κατονομάσουν ποιος είναι ο εισαγγελέας που υποτίθεται ότι διαρρέει έγγραφα προς τον ίδιο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας