0:53 Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Πισπιρίγκου: Μήνυση και αγωγή στους συκοφάντες και τους επίδοξους λογοκριτές

Πάτρα - Πισπιρίγκου: Μήνυση και αγωγή στους συκοφάντες και τους επίδοξους λογοκριτές

Δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητος ο ακραίος λεκτικός προπηλακισμός τον οποίο δέχτηκα από τη μητέρα, την αδελφή και τον θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου στον προαύλιο χώρο του ΜΟΔ, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Του Πέτρου Κουσουλού

Ήδη στο νομικό επιτελείο της «Μ» έχει δοθεί η εντολή για κατάθεση μήνυσης προκειμένου οι πρωταγωνιστές της υποκινούμενης επίθεσης να κληθούν να εξηγήσουν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή τον λόγο για τον οποίο εκστόμισαν τις ωραίες εκφράσεις τύπου «παλιάνθρωπος», τι εννοούσαν όταν έλεγαν για «κίνητρο» και όλες τις άμεσες και έμμεσες απειλές που είχαν ως στόχο να κάμψουν τη δημοσιογραφική έρευνα της «Μ».

Σημειώνω ότι εκτός από μήνυση θα κατατεθεί και αγωγή αποζημίωσης για το πρωτοφανές περιστατικό βίας, και μάλιστα σε πανελλήνια μετάδοση. Οφείλω όμως να διευκρινίσω ότι το ποσό που θα επιδικαστεί από το δικαστήριο θα το διαθέσω σε ιδρύματα τα οποία φιλοξενούν κακοποιημένα παιδιά. Είναι προφανές ότι μήνυση για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης, και όχι μόνο, θα κατατεθεί και σε βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου, η οποία θεώρησε ότι την εξύβρισα επειδή (δήθεν) ακούμπησα τον δείκτη στο κούτελό μου!

Όσοι θεωρούν ότι με τακτικές τραμπουκισμού ή ψευδείς μηνύσεις είναι ικανοί να φιμώσουν τον Τύπο, θα τους συνιστούσα να αλλάξουν πλευρό!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί και τη στήλη ΕΔΩΛΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Ποιός ή ποιοί και γιατί σκότωσαν (τελικά) τη Φαίη Μπακογιώργου;

«Κιβωτός του Κόσμου»: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα «φωτίζουν» το θρίλερ της Οργάνωσης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας