0:30 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Ποιοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τον Ανδρέα Ηλιάδη;

Πάτρα: Ποιοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τον Ανδρέα Ηλιάδη;

Εκτός από το μπούλινγκ το οποίο δέχτηκε εντός και εκτός δικαστικής αίθουσας ο κορυφαίος γιατρός και προστάτης της Τζωρτζίνας, ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, έχει να αντιμετωπίσει και την ένδικη απόπειρα εκφοβισμού που υφίσταται από τους συγγενείς της κατηγορουμένης.

του Πέτρου Κουσουλού

Συγκεκριμένα ο θείος Τζώνης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου και ο πατριός έχουν καταθέσει (από τον Αύγουστο του 2022) μήνυση σε βάρος του γνωστού ιατρού, ζητώντας να διωχθεί ποινικά για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης!

Όπως έχω πληροφορηθεί, οι συγγενείς της κατηγορουμένης ισχυρίζονται ότι ο κ. Ηλιάδης τους συκοφάντησε επειδή σε space στο Χ (πρώην Twitter) χαρακτήρισε τη συμπεριφορά τους λίγο διαφορετική σε σχέση με των υπόλοιπων συγγενών που τυγχάνει μέλος της οικογένειάς τους να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Στη συγκεκριμένη μήνυση (για την οποία θα επανέλθω) τα συγκεκριμένα τέσσερα πρόσωπα αναφέρουν ότι ο διακεκριμένος ιατρός τούς παρουσίασε στο πανελλήνιο «ως πρόσωπα αδιάφορα, αναίσθητα, μη σεβόμενα το πρόβλημα υγείας του μέλους της οικογένειάς μας, το οποίο μάλιστα ήταν ένα μικρό παιδί (σ.σ. η Τζωρτζίνα)». Το περίεργο της συγκεκριμένης ιστορίας δεν είναι ότι οι τέσσερις συγγενείς της Πισπιρίγκου έφτασαν στο σημείο να καταθέσουν μήνυση σε βάρος ενός ανθρώπου ο οποίος έδωσε και την ψυχή του για το εννιάχρονο κορίτσι, αλλά ο λόγος που η συγκεκριμένη μήνυση δεν έχει μπει ακόμα στο αρχείο!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί και στη στήλη ΕΔΩΛΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Πισπιρίγκου: Μήνυση και αγωγή στους συκοφάντες και τους επίδοξους λογοκριτές

Καλαμάτα: Έδειραν άγρια γονέα έξω από σχολείο, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών – Αναγνώρισε τους δράστες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας