16:23 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα: Προθεσμία για το υπόμνημα Πισπιρίγκου - Τι θα υποστηρίξει για τα σημάδια σε Μαλένα και Ίριδα, τι συμβαίνει με τον τεχνικό σύμβουλο (ηχητικό)

Πάτρα: Προθεσμία για το υπόμνημα Πισπιρίγκου - Τι θα υποστηρίξει για τα σημάδια σε Μαλένα και Ίριδα, τι συμβαίνει με τον τεχνικό σύμβουλο (ηχητικό)

Μια πολύ αποκαλυπτική συζήτηση είχε σήμερα ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στην συχνότητα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90.1με καλεσμένο τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου έγκριτο ποινικολόγο Όθωνα Παπαδόπουλο.

Ο δημοσιογράφος με τις ερωτήσεις του έβγαλε ειδήσεις τις οποίες ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος του προσέφερε απλόχερα δείχνοντας ίσως με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να είναι σε αντίθετα “στρατόπεδα” όμως εκτιμά το δημοσιογραφικό έργο και ρεπορτάζ του. Άλλωστε και ο κ. Κουσουλός εκτιμά ότι ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει αναλάβει πολύ δύσκολο έργο και προσπαθεί να το κάνει με ήθος και χαμηλούς τόνους.

Οι ειδήσεις που βγήκαν έχουν να κάνουν με το ότι θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου το οποίο αποκάλυψε μάλιστα και πως θα είναι δομημένο, τι θα υποστηρίξει για τα σημάδια σε Μαλένα και Ίριδα, τι του λένε διάφοροι ιατροδικαστές και γιατροί που συμβουλεύεται και τι συμβαίνει με τον τεχνικό σύμβουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε ότι θα ζητήσει μια σύννομη προθεσμία στην κατάθεση του υπομνήματος κάτι που προβλέπετε και νομικά προκειμένου να είναι όσο πιο πλήρεις γίνεται στην έγγραφη τοποθέτηση μας και μάλιστα να προλάβει θα επισυνάψουν και έγγραφα στο σημείωμα τους ώστε να στηρίξουν την τοποθέτηση της υπόπτου στην προκειμένη περίπτωση σε σχέση με την υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση. Μάλιστα στο σημείο αυτό ο κ. Κουσουλός ρώτησε αν υπάρχει κάποια πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο, με τον κ. Παπαδόπουλο να απαντά ότι “έχουν κάτι που είναι σε στάδιο προετοιμασίας, όλα γίνονται υπό στενό χρονικό όριο, όπως πάντα γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια… “.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τελικά βρήκαν τεχνικό ο σύμβουλο μια και δυσκολευόντουσαν, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε ότι “έχουμε τεχνικούς συμβούλους, μια ομάδα ιατρών και ιατροδικαστών που μας συμβουλεύουν, το θέμα είναι η δημοσιότητα που στη συγκεκριμένη υπόθεση  είναι σαφέστατα φορτισμένη λόγω της λεπτότητας του ζητήματος και του τρόπου που έχει γίνει η υποδοχή της συγκεκριμένης υπόθεση από μερίδα του τύπου και  μέρους της κοινής γνώμης και είναι ένα ζητούμενο αυτό ακριβώς γιατί ναι μεν υπάρχουν κάποιες επιστημονικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα ιατρικά δεδομένα, από εκεί και πέρα ξέρετε ο κάθε επιστήμονας και ειδικός θέλει να έχει την ιδιωτικότητά του, να αποφύγει την έκθεση  σε οποιοδήποτε σχόλιο θα μπορούσε να τον συνδυάσει με μια υπόθεση που κουβαλά ένα σημαντικό αρνητικό φορτίο… ”

Ακούστε εδώ όλο το ηχητικό ντοκουμέντο που έβγαλε σημαντικές ειδήσεις:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τους θανάτους των τριών παιδιών – Το αιχμηρό σχόλιο του Π. Κουσουλού (βίντεο)

Πάτρα: Θάφτηκαν τα πανάκια της Μαλένας!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας