16:49 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Ψυχίατρος Δ. Σούρας για τις ζωγραφιές: «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί φοβισμένο και βασανισμένο» – Έβλεπε την απειλή

Πάτρα - Ψυχίατρος Δ. Σούρας για τις ζωγραφιές: «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί φοβισμένο και βασανισμένο» – Έβλεπε την απειλή

Για τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στο MEGA δίνοντας τη δική του εκτίμηση για τα όσα «κρύβονται» από πίσω.

Ο ψυχίατρος αναφερόμενος στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, που έχουν τεθεί υπό εξέταση από ειδικό πραγματογνώμονα – παιδοψυχολόγο, είπε χαρακτηριστικά πως βλέποντας ο ίδιος τις ζωγραφιές αυτό που βλέπει είναι ένα παιδί που είχε «πάρα πολύ άγχος, πολύ φόβο και ένιωθε εγκατάλειψη».

«Απ’ όλες τις ζωγραφιές φαίνεται η “μαυρίλα” που υπήρχε μέσα του, η οποία δείχνει την απειλή που δεχόταν, η οποία δεν προερχόταν από εξωτερικό παράγοντα» πρόσθεσε.

Κάτι άλλο που γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες είναι πως η Τζωρτζίνα είχε γνώση των θανάτων των αδερφών της και δείχνει «ένα παιδί βασανισμένο, φοβισμένο», επισήμανε ο κ. Σούρας.

Τόνισε πως η λέξη που «πλανάται» πάνω απ’ όλες τις ζωγραφιές της 9χρονης είναι η «απειλή».

«Κοιτάω στα μάτια τον Μάνο Δασκαλάκη και του λέω: “Τρία παιδιά σου πέθαναν και δεν κατάλαβες τίποτα, και το μόνο σου μέλημα είναι να πας να δίνεις συνεντεύξεις;”» δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος ο ψυχίατρος.

Ο κ. Σούρας είπε πως βλέπει τις φωτογραφίες των παιδιών και κλαίει και θυμώνει.

«Τα πάντα μιλάνε, εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε. Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας, και τότε τα παιδιά ζωγραφίζουν» συμπλήρωσε.

πηγή: in.gr/megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Πληροφορίες ότι βρέθηκαν ίχνη ύποπτης ουσίας και στη Μαλένα!

Πάτρα: Α. Ηλιάδης για κεταμίνη: «Ο δικηγόρος δεν πρόσεξε ότι το φάρμακο που αναφέρει, δεν αφορά αυτά που έλαβε η Τζωρτζίνα»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας