20:45 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - "Πυρηνική βόμβα" από τον Δ. Γαλεντέρη: «Τα αναισθητικά φάρμακα (κεταμίνη) δεν έχουν θεραπευτική δράση»

Πάτρα - "Πυρηνική βόμβα" από τον Δ. Γαλεντέρη: «Τα αναισθητικά φάρμακα (κεταμίνη) δεν έχουν θεραπευτική δράση»

“Τα… αλλάζει” η ιατροδικαστής, Ουρανία Δημακοπούλου, στην υπόθεση θανάτου των 3 κοριτσιών στην Πάτρα. Πώς σχολιάζει ο συνάδελφός της, Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος μίλησε στην Τατάνια Στεφανίδου και την εκπομπή Tlife, την δήλωση της συναδέλφου του περί “θεραπευτικής δόσης”.

Μπορεί η κ. Ουρανία Δημακοπούλου να είναι το “πυρηνικό όπλο” της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τελευταίου συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, όμως ο ιατροδικαστής κ. Γαλεντέρης έριξε “πυρηνική βόμβα” απατώντας στην δήλωση της ιατροδικαστού ότι «Τα 6,5 ml κεταμίνης είναι θεραπευτική δόση», λέγοντας ότι “τα αναισθητικά φάρμακα δεν έχουν θεραπευτική δράση. Δεν χορηγούνται για να θεραπεύσουν κάτι. Συνεπώς μιλάμε για φαρμακολογική δράση που εντάσσεται σε τοξικά και μη τοξικά επίπεδα. Έτσι μπορούμε να διαχωρίσουμε ενδεχομένως την ποσότητα που βρέθηκε στις εξετάσεις αίματος που έγιναν μετά θάνατο”.

Μάλιστα συμπληρώνοντας τα όσα ανέφερε ο κ. Γαλεντέρης η δημοσιογράφος ανέφερε ότι μίλησε και η ίδια με άλλους επιστήμονες  όπως τοξικολόγους και καθηγητές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται γιατί η κ. Δημακοπούλου μιλά για θεραπευτική δόση από τη στιγμή που ΑΝ την είχαν δώσει οι γιατροί την είχαν δώσει για αναισθησία και όχι για θεραπεία.

Δείτε εγώ όλη συνομιλία στο βίντεο και τα όσα σημαντικά συζητήθηκαν για την κεταμίνη και όχι μόνο:

Δείτε και την ανασκόπηση των τελείως αντίθετων δηλώσεων της κ. Δημακοπούλου πλην καταλήξει ότι «Τα 6,5 ml κεταμίνης είναι θεραπευτική δόση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: Δήλωση Καρακούκη για τον πόλεμο που δέχεται: «Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη»

Πάτρα: On air debate μεταξύ Κουσουλού και Κούγια για την υπόθεση της Πισπιρίγκου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας