12:52 Κυριακή 28 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Ρ. Πισπιρίγκου: «Δεν θα πει ποτέ ότι σκότωσε τα παιδιά της» λέει ο δικηγόρος της Ο. Παπαδόπουλος

Πάτρα - Ρ. Πισπιρίγκου: «Δεν θα πει ποτέ ότι σκότωσε τα παιδιά της» λέει ο δικηγόρος της Ο. Παπαδόπουλος

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας.
Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μετά από μια διαδικασία ανακριτική που ξεπέρασε σε διάρκεια τις εννέα ώρες, η κατηγορούμενη εξέθεσε τη θέση της σε σχέση με την κατηγορία. Αρνείται τα πάντα, δήλωσε ο δικηγόρος της», Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί, όπως δηλώνει, ότι αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο», πρόσθεσε. «Προβάλλει επιχειρήματα και ερωτήματα τα οποία δεν βρήκανε ούτε σήμερα απάντηση πειστική. Είναι μια δικογραφία που αφήνει κάποια κενά και ερωτηματικά», υποστήριξε.

Παρόλα αυτά, ο δικηγόρος τόνισε ότι σέβονται «απόλυτα» την απόφαση των Αρχών. «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για να βρούμε την προέλευση της φαρμακευτικής αυτής ουσίας, της κεταμίνης, που προκάλεσε τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Τα δύο ερωτήματα

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη και εντολέα μου, η προέλευση της ποσότητας θα μας δείξει και ποιος έχει κάνει την πράξη. Υποβάλαμε αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από πλευράς του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με το εάν υπάρχει τελικά διαθέσιμη η φαρμακευτική ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο», τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Το δεύτερο ερώτημα που θέτουμε εγγράφως είναι αν υπάρχει βιβλίο που τηρείται σχετικά με τη διακίνηση αυτής της απαγορευμένης ναρκωτικής ουσίας και αν σε αυτή την ερώτηση η απάντηση είναι θετική, τότε θέλουμε το όνομα αυτού ή αυτών που έλαβαν τέτοια φαρμακευτική ουσία κατά την επίδικη ημερομηνία της απώλειας της μικρής Τζωρτζίνας δηλαδή 29/1 του 2022», σημείωσε.

«Η υπόθεση έχει δρόμο», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε ότι προφυλακίζεται και εξέφρασε την έκπληξή της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου διατύπωσε έντονη ανησυχία για τις συνθήκες της κράτησής της και για την ασφάλειά της, σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και ο έτερος δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας. «Από πλευράς της υπεράσπισης θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθεί αποδεικτικό υλικό και θα οριστεί τεχνικός σύμβουλος για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης ότι ο χρόνος χορήγησης της ουσίας που επέφερε τον θάνατο ήταν τέτοιος που αποδεικνύει την αθωότητά της», τόνισε.

«Η ουσία αυτή χορηγήθηκε όταν δεν βρισκόταν στα δικά της χέρια το παιδί, ήταν στα χέρια των νοσηλευτών και των γιατρών, οι οποίοι επιχειρούσαν τη διάσωσή της, την ανάνηψή της».

πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πάτρα – Ρ. Πισπιρίγκου: Τι είπε στην ανακρίτρια – Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας