11:18 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Σοκ από τις υβριστικές αναρτήσεις της κοινωνικής λειτουργού που «εμπλέκεται» στην υπόθεση της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Σοκ από τις υβριστικές αναρτήσεις της κοινωνικής λειτουργού που «εμπλέκεται» στην υπόθεση της Τζωρτζίνας

Εντυπωσιάζουν οι υβριστικές κι «επιθετικές» αναρτήσεις, όπως αποκαλύπτει το in, σε βάρος κυρίως συναδέλφων της, της κοινωνικής λειτουργού του Δήμου Πάτρας που είχε πραγματοποιήσει τον προβληματικό και πολυσυζητημένο έλεγχο για τον ξυλοδαρμό της  Τζωρτζίνας Δασκαλάκη το 2014.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος, υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες, επέστρεψε στην υπηρεσία της παρ’ ότι προ μερικών εβδομάδων είχε απομακρυνθεί από αυτή λόγω σειράς παραπτωμάτων.

Με την κοινωνική λειτουργό που κατείχε διευθυντική θέση, μόλις αποφασίσθηκε η επιστροφή της στην υπηρεσία της να προχωρά τα τελευταία 24ωρα σε αναρτήσεις  όπου αναφέρει πως «άρπαξε ό,τι σε βασανίζει και μπήξε τα δόντια στο λαρύγγι του», κάτι που έχει εκληφθεί ότι μπορεί να αφορά περίπου 10 συναδέλφους της που την   έχουν καταγγείλει για σειρά  ενδοϋπηρεσιακών ατοπημάτων.

κοινωνική

Μάλιστα, προ μερικών ημερών η ίδια κοινωνική λειτουργός που είχε αποφανθεί με συνοπτικές διαδικασίες ότι οι αναφορές για κακοποίηση της άτυχης Τζωρτζίνας ήταν «ψευδείς», είχε προχωρήσει σε άλλη υβριστική όσο και πρωτοφανή για υπάλληλο ανάρτηση για τους συναδέλφους της. Κι όπου σημείωνε: «δεν με ενοχλούσε η δουλειά τόσο καιρό, οι μαλ…ες στη δουλειά με ενοχλούν». κοινωνική

Είχε απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της

Σημειώνεται ότι η εν λόγω διευθύντρια είχε απομακρυνθεί στις 9 Μαϊου με απόφαση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Σε βάρος της εν λόγω διευθύντριας είχε υπάρξει προ μερικών μηνών ΕΔΕ από τον Δήμο της Πάτρας στα πλαίσια της οποίας κατέθεσαν 18 μάρτυρες, συντάχθηκε πόρισμα 29 σελίδων, που έχει 141 έγγραφα  και της έχει αποδοθεί  ανάρμοστη συμπεριφορά, μη τήρηση ωραρίου, μεροληπτική συμπεριφορά καθ’ υφισταμένων, αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση καθηκόντων κλπ.

Όταν είχε απομακρυνθεί από την υπηρεσία της, συγγενικό πρόσωπό της είχε προχωρήσει σε άλλη ανάρτηση που χαρακτήριζε «φασισταριό» τον δήμαρχο της Πάτρας.

Ακόμη, η εν λόγω κοινωνική λειτουργός φαίνεται ως αντιπερισπασμό να προχώρησε σε μηνύσεις κατά των συναδέλφων της που την κατήγγειλαν! κοινωνική

Στα πλαίσια αυτής της μήνυσης, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφάνισε ως μάρτυρα υπεράσπισης μια συνάδελφο της που φέρεται να συμμετείχε και στο συμβούλιο που αποφάσισε την  επιστροφή της στην υπηρεσία της στον Δήμο Πάτρας.

πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Τι απέγινε η τσάντα της Τζωρτζίνας; – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: «Η Ευγενία Κούτρα ήταν ζαβόσκυλο»- Ντροπιαστικές δηλώσεις από τον εξαδελφο της Δ.Κούτρα

Πάτρα: Τι σημαίνει το «καρδούλα μαμά όχι» της Τζωρτζίνας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας