16:11 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πατρα: Σοκ και δέος στην υπεράσπιση της Πισπιριγκου για τις αποκαλύψεις της «Μ» σχετικά με τους διαλόγους με Ηλιαδη

Πατρα: Σοκ και δέος στην υπεράσπιση της Πισπιριγκου για τις αποκαλύψεις της «Μ» σχετικά με τους διαλόγους με Ηλιαδη

Του Νίκου Νικολετάκη

Αναφορά στην αποκάλυψη της ΜΠΑΜ και του Πέτρου Κουσουλού για τα μηνύματα που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Ανδρέα Ηλιάδη για να φάνε σουβλάκι μαζί έκανε μέσα στη δίκη ο συνήγορος υπεράσπισης. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου η οποία του έκανε παρατήρηση ότι τέτοιο πράγμα δεν ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Ο κ. Κούγιας τότε είπε οτι όπως τον ενημέρωσαν οι συνάδελφοι του επρόκειτο για ρεπορτάζ:

Κούγιας: Ο Ηλιάδης έδωσε σε έναν δημοσιογράφο της κακιάς ώρας συνομιλίες που είχε με την κ. κατηγορούμενη και τις δημοσιοποίησε στη φυλλάδα του για την οποία υπάρχει απαγόρευση και ασφαλιστικά μέτρα!

 

Αποκλειστικό ΜΠΑΜ: Τα μηνύματα αγάπης Πισπιρίγκου προς Ηλιάδη

Μετά το εξιτήριο της Τζωρτζίνας από το Ωνάσειο!

 

 • Ντοκουμέντα τα οποία κατακρημνίζουν τη νέα υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης από την Πάτρα
 • Ευχόταν τα καλύτερα και επιθυμούσε να φάει σουβλάκι παρέα με τον εντατικολόγο που πλέον κατηγορεί!

 

Τα αποκαλυπτικά SMS που έστελνε η κατηγορούμενη  στον  εντατικολόγο της Τζωρτζίνας «μιλούν» από μόνα τους!

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Ντοκουμέντα τα οποία όχι μόνο κατακρημνίζουν, αλλά θέτουν καυτά ερωτήματα σχετικά με την ξαφνική μεταστροφή στην υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της… χαροκαμένης μητέρας από την Πάτρα και ήδη διωκόμενης για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της (Μαλένας, Ίριδας, Τζωρτζίνας), αποκαλύπτει σήμερα η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Στην κατοχή της εφημερίδας βρίσκονται δεκάδες μηνύματα μεταξύ της κατηγορουμένης και του ιατρού-εντατικολόγου και «φύλακα αγγέλου» της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, τον οποίον εσχάτως κατηγορεί ως τον άνθρωπο που ήθελε να «κλέψει» τα όργανα του εννιάχρονου κοριτσιού το οποίο έφυγε άδοξα από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022 εξαιτίας της υπερβολικής δόσης κεταμίνης, όπως τουλάχιστον καταγράφεται στο κατηγορητήριο.

Τη στιγμή λοιπόν που η «νέα Ρούλα» προσπαθεί μέσω του νέου και τέταρτου στη σειρά συνηγόρου της να ψελλίσει ένα αφήγημα περί «κακού Ηλιάδη», ενός αδίστακτου επιστήμονα ο οποίος όχι μόνο δεν έπραξε τα δέοντα, αλλά είχε ως απώτερο σκοπό να… αρπάξει τα όργανα της Τζωρτζίνας, η «παλιά» και «αυθεντική» Ρούλα όχι μόνο ευχαριστούσε τον γνωστό εντατικολόγο για το έργο του και του ευχόταν τα καλύτερα, αλλά τον καλούσε να φάει σουβλάκι μαζί της!

Τα μηνύματα

Όπως προκύπτει από τα ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της «Μ», μόλις λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο το οποίο πήρε -το καλοκαίρι του 2021- η Τζωρτζίνα από το Ωνάσειο, όπου τοποθετήθηκε απινιδωτής προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση της ζωής της, η Πισπιρίγκου όχι μόνο μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηλιάδη και τον «στόλιζε» με θεάρεστες ευχές, αλλά του ζητούσε να βγουν μαζί να φάνε ένα σουβλάκι! Τα SMS αλλά και οι διάλογοι τους οποίους παρουσιάζουμε σήμερα έχουν λάβει χώρα αμέσως μετά την έξοδο της 9χρονης κοπέλας από το Ωνάσειο και τη μεταφορά της στην εντατική του Ρίου, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη.

Τα πρώτα μηνύματα στέλνονται στις 5 και 6 Ιουνίου 2021. Σε αυτά η Πισπιρίγκου εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίηση αλλά και τη χαρά της επειδή η Τζωρτζίνα θα επιστρέψει στα «χέρια» του Ηλιάδη και στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

 • Ρ.Π.: Οκ. Θα το κάνω εγώ σήμερα. Καλή σας ξεκούραση και χαίρομαι πάρα πολύ που θα έρθει η κόρη μας στα χέρια σας πάλι… Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο.
 • Ηλιάδης: Εσύ να έχεις δύναμη…

Σε άλλον γραπτό διάλογο στις 5 Ιουνίου καταγράφονται τα εξής:

 • Ρ.Π.: Καλημέρα σας. Στις 3 με 4 θα φύγουμε τελικά από Ωνάσειο. Θα σας δούμε σήμερα στο νοσοκομείο; (σ.σ. εννοεί στο Ρίο).
 • Ηλιάδης: Καλημέρα σας. Θα σας δω αύριο Κυριακή.
 • Ρ.Π.: Εντάξει γιατρέ μου. Θέλετε να κάνω αίτηση για αντίγραφο ιατρικού φακέλου πλήρες με όλες τις εξετάσεις;

Από την έρευνα της «Μ» προκύπτει ότι οι γραπτές -και όχι μόνο- επικοινωνίες μεταξύ της κατηγορουμένης και του διακεκριμένου εντατικολόγου τον οποίο εσχάτως κατηγόρησε, μέσω του συνηγόρου της, για εμπορία οργάνων, συνεχίζονται: Στις 6 Ιουνίου 2021 και ενώ η Τζωρτζίνα έχει μεταφερθεί στο Ρίο, η Πισπιρίγκου ρωτάει:

 • Ρ.Π.: Γιατρέ μου όλα καλά με τη μικρή;
 • Ηλιάδης: Μια χαρά.

Στις 2 Ιουλίου 2021 η κατηγορουμένη επικοινωνεί εκ νέου με τον άνθρωπο που υποτίθεται ότι ήθελε να «κλέψει» τα όργανα της κόρης της:

 • Ρ.Π.: «Γιατρέ μου είμαστε στα αερόστατα. Όταν μπορέσετε να σας ρωτήσω κάτι για εμετούς που έκανε το πρωί, μου είπαν τώρα. Ευχαριστώ.
 • Ηλιάδης: Μειώσαμε τη ροή γάλακτος. Πιστεύω ότι τώρα θα είναι καλύτερα.
 • Ρ.Π.: Δεν το ανέχεται δηλαδή τόσο πολύ ποσότητα; Αν το κάνει στο σπίτι θα πρέπει να το μειώνω και εγώ;

 

«Σουβλάκι»

Το πλέον εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι η Πισπιρίγκου, ούσα αδαής προφανώς γι’ αυτά τα οποία ΤΩΡΑ διατείνεται ότι της είχε πει ο Ηλιάδης, του ζητεί, τον Ιούλιο του 2021, να βγουν βόλτα μαζί, να φάνε ένα σουβλάκι. Ο γραπτός διάλογος ο οποίος αφιερώνεται στον τέταρτο κατά σειρά συνήγορό της έχει ως εξής και πραγματοποιείται στις 14/7/2021:

–        Ρ.Π.: Παρασκευή βράδυ λέγαμε με τον Μάνο και τη Μαρία να πάμε για ένα σουβλάκι. Θα μας κάνετε την τιμή να έρθετε;

–        Ηλιάδης: Να δούμε το παιδάκι στη μονάδα πώς θα είναι…

–        Ρ.Π.: Εννοείται να είναι όλα τα παιδάκια καλά πρώτα.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 19 Ιουλίου 2021, ο εντατικολόγος στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στη Ρούλα αναφερόμενος στη μάχη ζωής της Τζωρτζίνας. Γράφει: «Η Τζωρτζίνα είναι μαχητής. Τώρα να ξεκουραστεί. Έδωσε έναν αξιοπρεπή αγώνα και νίκησε και κέρδισε τη ζωή της, την αγαπάμε!». Είναι οι ημέρες που το εννιάχρονο κορίτσι έχει εξέλθει από το νοσοκομείο του Ρίου και έχει επιστρέψει στο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Την ίδια ημέρα η Πισπιρίγκου εύχεται τα καλύτερα και εκθειάζει τον ιατρό που τώρα κατηγορεί. Του γράφει συγκεκριμένα, αφού πρώτα του στέλνει μια φωτογραφία της χαμογελαστής Τζωρτζίνας:

–        Ρ.Π.: «Ήρθαμε στο σπίτι μας!! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά. Να στέλνετε παιδάκια πίσω στα σπίτια τους και τους γονείς τους…».

Τα συμπεράσματα δικά σας…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Μπαμ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας