17:35 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο Π. Κουσουλός για τις νέες αποκαλύψεις της "ΜΠΑΜ" για κεταμίνη και νέα μηνύματα

Πάτρα: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο Π. Κουσουλός για τις νέες αποκαλύψεις της "ΜΠΑΜ" για κεταμίνη και νέα μηνύματα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Νίκο Μάνεση φιλοξενήθηκε δήλωση του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις που έφερε η εφημερίδα όσον αφορά την πορεία της κεταμίνης και τα νέα μηνύματα που είχα ανταλλάξει μεταξύ τους Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης.

Σε μηνύματα που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ», η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφει στον Μάνο Δασκαλάκη: «Έβαλαν τη θεραπεία και έγινε ανακοπή. Εάν έχουν κάνει σφάλμα και έχουν αλλάξει το φάρμακο, αλίμονό τους». Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μάνος Δασκαλάκης της απαντάει: «Εάν έχει γίνει αυτό θα πάρω όπλο και θα τους πάρω τα κεφάλια.» «Κάτσε φρόνιμα και πήγαινε στην αστυνομία» τον συμβουλεύει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να καταθέσει ένα πρόσωπο κλειδί, που ίσως ρίξει άπλετο φως στη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την Τζωρτζίνα. Το πρόσωπο αυτό, αναμένεται να υποστηρίξει πως η 33χρονη προμηθεύτηκε κεταμίνη του παραεμπορίου. Αυτό το άτομο ισχυρίζεται πως μίλησε με την κατηγορούμενη, όταν εκείνη προσπαθούσε να βρει την ουσία που έμελλε να σκοτώσει την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA:

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Βόμβα από Καραμανδάνειο! «Δεν χορηγήσαμε ποτέ διαζεπάμη» λέει το Νοσοκομείο. Οι αναζητήσεις της Ρούλας που αποκάλυψε η ΜΠΑΜ!

Στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί: Μαρτυρία φωτιά καίει τη Ρούλα για Κεταμίνη

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας