23:57 Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - Στο Live News ο Π. Κουσουλός: Τι θα αποκαλύψει την Κυριακή η "ΜΠΑΜ" - Τα νέα μηνύματα, η αγωνία και το πληρεξούσιο που ζητούσε η Πισπιρίγκου

Πάτρα - Στο Live News ο Π. Κουσουλός: Τι θα αποκαλύψει την Κυριακή η "ΜΠΑΜ" - Τα νέα μηνύματα, η αγωνία και το πληρεξούσιο που ζητούσε η Πισπιρίγκου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στο Live News, τα SMS που αντάλλαξε το ζευγάρι φωτίζουν τη μεταξύ τους σχέση.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» Πέτρος Κουσουλός δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News ότι μέσα από τα μηνύματα αυτά καταγράφεται η πορεία της σχέσης του ζευγαριού. Πρόκειται για 3.919 SMS που αντάλλαξε το ζεύγος από τις 29 Ιανουαρίου 2019 μέχρι τις 6 Απριλίου 2021, δηλαδή δύο ημέρες προτού εισαχθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα.

Όπως φαίνεται από τα μηνύματα, η 33χρονη εξέφραζε την αγωνία της για την ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας και μεταξύ της επικοινωνίας της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αναφέρονται τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να πληροφορηθεί άμεσα για την αιτία θανάτου της Μαλένας και μέσα από τα μηνύματα αποκαλύπτεται πως ενορχηστρώθηκε η μήνυση που κατέθεσε προκειμένου να μετακυλήσει την ευθύνη στους γιατρούς.

Άλλα μηνύματα αναφέρονται στην εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, ενώ σε άλλα μηνύματα η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε από τον Μάνο Δασκαλάκη να την χρήσει πληρεξούσια για τη διαχείριση των οικονομικών της Ευγενίας Κούτρα.

Παράλληλα, το ζευγάρι αντάλλασσε μηνύματα που αφορούσαν την περιπέτεια της υγείας της σπιτονοικοκυράς, αλλά και υπήρχαν διάλογοι που πραγματοποιήθηκαν πριν την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Στο Live News ο Π. Κουσουλός: Τι είπε για την απάντηση του Μ. Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρ. Πισπιρίγκου

Πάτρα – Κουσουλός: Νέοι διάλογοι με “σημεία και τέρατα” στη ΜΠΑΜ – Η Ρούλα ζητούσε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας