2:52 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Στο «σφυρί» το σπίτι της διαφημίστριας που έβαλε τέλος στη ζωή της- Είχε πολλά χρέη στην τράπεζα

Πάτρα: Στο «σφυρί» το σπίτι της διαφημίστριας που έβαλε τέλος στη ζωή της- Είχε πολλά χρέη στην τράπεζα

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά την «βουτιά» θανάτου στο λιμάνι της Πάτρας που έκανε με το αυτοκίνητό της η 48χρονη διαφημίστρια, η Do Value προχώρησε σήμερα,  όπως αποκάλυψε το ΠΟΝΤΙΚΙ,  στον πλειστηριασμό του σπιτιού της!

Η 48χρονη που είχε πολλά χρέη, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας αυτού και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά.

Παρά το ότι ακόμη δεν έχει σταλεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου, ούτε έχει γίνει η διαδικασία αποποίησης ή αποδοχής κληρονομιάς, η εταιρεία -που ήδη έχει δεχτεί τρία τσουχτερά πρόστιμα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί – προχώρησε στον πλειστηριασμό που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει γίνει, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι παραπάνω διαδικασίες.

Η γυναίκα το είχε χάσει το σπίτι εδώ και καιρό, αλλά το γεγονός ότι η εταιρεία… βιάζεται τόσο πολύ να κάνει τις διαδικασίες, όταν ακόμη καλά καλά τα παιδιά της και οι κοντινοί συγγενείς της δεν έχουν συνέλθει από το σοκ, προκαλεί αίσθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 48χρονη είχε κάνει όλες τις ενέργειες για να γίνει μια νέα ρύθμιση του δανείου της, αλλά η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τη διευκόλυνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι «Θρύλοι» του Ολυμπιακού που είναι προσκεκλημένοι στον τελικό

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Π. Κουσουλό: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το μέγεθος του σκανδάλου με την Αξιωματικό – Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και τους δικαστικούς λειτουργούς, το οποίο πρώτη αποκάλυψε η εκπομπή

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας