19:31 Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Τα έχασε ο νέος δικηγόρος Πισπιρίγκου - Κατηγορεί την ανακρίτρια για διαρροή πληροφοριών που ο ίδιος είχε γράψει σε δελτίο Τύπου και αποκάλυψε η «ΜΠΑΜ!»

Πάτρα: Τα έχασε ο νέος δικηγόρος Πισπιρίγκου - Κατηγορεί την ανακρίτρια για διαρροή πληροφοριών που ο ίδιος είχε γράψει σε δελτίο Τύπου και αποκάλυψε η «ΜΠΑΜ!»

Πάτρα: Τα έχασε ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Κατηγορεί την ανακρίτρια για διαρροή πληροφοριών που ο ίδιος είχε γράψει σε δελτίο Τύπου και αποκάλυψε η «ΜΠΑΜ!»

Δείτε εδώ το δημοσίευμα 

Η ανακοίνωση του δικηγόρου

“Σήμερα, σε μεσημεριανή εκπομπή, στην οποία η Πρόεδρος Πρωτοδικών, κυρία Θωμά, με προσωρινή διαταγή, έχει απαγορεύσει να ασχολείται με την υπόθεση της εντολέως μας, Σ.Π., όλη η θεματική της μέχρι τώρα συζητήσεως ήταν ζητήματα, τα οποία είχα συζητήσει αποκλειστικά με την Ανακρίτρια, κυρία Τζωρτζάτου, χωρίς να έχω υποβάλει ακόμη, ευτυχώς όπως αποδεικνύεται, γραπτά αιτήματα για αυτά τα ζητήματα, τα οποία, στην κυριολεξία, κονιορτοποιούν όλη τη νομιμότητα της μέχρι τώρα τηρηθείσης διαδικασίας, η οποία δυστυχώς τελούσε υπό την επιμέλεια του Εισαγγελέως, Αντώνιου Ελευθεριάνου, ο οποίος και άσκησε την παράνομη, κατά την νομική μου κρίση, ποινική δίωξη, ειδικά σε θέματα, τα οποία προβλέπει ο κώδικας ποινικής δικονομίας με ρητές διατάξεις και σε ζητήματα τα οποία καθορίζουν την εσωτερική λειτουργία των ιατροδικαστικών υπηρεσιών, όλης της χώρας.
Η διαρροή αυτή, η οποία προήλθε οπωσδήποτε από το ανακριτικό γραφείο, κλονίζει σε άμεσο βαθμό την εμπιστοσύνη μου στην Ανακρίτρια, κυρία Τζωρτζάτου και για το θέμα αυτό, όπως και για άλλα θέματα, τα οποία αφορούν όλη την προκατειλημμένη προδικασία θα απευθυνθώ τόσο στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριο Ισίδωρο Ντογιάκο όσο και στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κυρία Μαρία Γεωργίου. Δυστυχώς, αυτή η εξέλιξη είναι μια εντελώς δυσάρεστη εξέλιξη και δυσφημίζει τον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης και κυρίως τη μυστικότητα των διαδικασιών, τόσο της προανακρίσεως όσο και της τακτικής ανακρίσεως, η οποία μυστικότητα ουδέποτε τηρήθηκε και η προανακριτική όσο και η ανακριτική δικογραφία κατάντησαν κουρελόχαρτο στα χέρια πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών λαϊκών δικαστηρίων.
Υ.Γ. Λυπάμαι που κάνω αυτή την ανακοίνωση γιατί σήμερα είναι μαύρη μέρα για την ποινική δικηγορία και την ποινική οικογένεια, αφού σε λίγη ώρα θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης για τον αείμνηστο, πλέον, Λάμπρο Μαργαρίτη.

Σχόλιο Πέτρου Κουσουλού

Ο δημοσιογράφος σχολίασε τους χειρισμούς του δικηγόρου της “πιο αθώας κατηγορούμενης” σύμφωνα με τον ίδιο, αναφορικά με την επικοινωνιακούς χειρισμούς που έκανε στην υπόθεση της Πάτρας: «Βγαίνει σε εκπομπές και κάνει μονόλογο, να βγει σε εμάς να κάνουμε διάλογο» πρόσθεσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Tα 4+1 “καυτά” σημεία πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα: Οι εισαγγελείς, οι ιατροδικαστές και η ασφυξία σε Μαλένα – Ίριδα

 

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφερόμενος στον νέο δικηγόρο της Πισπιρίγκου είπε: «Η επικοινωνιακή τακτική του κ. Κούγια είναι προφανές το που στοχεύει». Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας