0:41 Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Τα σημάδια στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας που επιβεβαίωσε και ο Μάνος Δασκαλάκης (βίντεο)

Πάτρα: Τα σημάδια στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας που επιβεβαίωσε και ο Μάνος Δασκαλάκης (βίντεο)

Πάτρα- Ερωτηματικά προκάλεσε το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη σύμφωνα με το οποίο η Τζωρτζίνα έφερε σημάδια(πτωματικές υποστάσεις) στο πρόσωπο της και ταυτόχρονα στην πλάτη.

Συγκεκριμένα στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει: “Παρατηρούνται υποστάσεις κυανέρυρθρης χροιάς που καταλαμβάνουν το αριστερό ημιμόριο του προσώπου, το άνω βλέφαρο του δεξιού οφθαλμού, την δεξιά παρειακή χώρα και την οπίσθια επιφάνεια του κορμού του σώματος, καθώς και ήπια κυάνωση των ονύχων των χειρών και αποξήρανση του κάτω χείλους του στόματος.”

(Οι πτωματικές υποστάσεις ή αλλιώς livor mortis, είναι μεταθανάτιες. Το δέρμα παίρνει μια βαθιά ερυθρή χρώση ενώ εμφανίζονται εκτεταμένες κηλίδες ακανόνιστου σχήματος.)

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε στη μελανιά στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας την οποία αποκάλυψε μέσω του αποκλειστικού δημοσιεύματος στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”  και επιβεβαίωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

 

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών ,σε νεώτερη επικοινωνία που είχε με τον Πέτρο Κουσουλό είπε ότι είε για πρώτη φορά το σημάδι της Τζωρτζίνας στην κηδεία. Δείτε τι μετέφερε ο δημοσιογράφος και πως σχολίασε τα σημάδια αυτά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ασφαλιστικά μέτρα από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς κατά του ζεύγους Δασκαλάκη

Πάτρα: Που βρέθηκε η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας με ζωγραφιές – Κατερινόπουλος: Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι! (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας