2:00 Τρίτη 28 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Το χαρακτηριστικό που συνδέει τους θανάτους των τριών παιδιών - Αποκαλύψεις σοκ από την ΜΠΑΜ (βίντεο)

Πάτρα: Το χαρακτηριστικό που συνδέει τους θανάτους των τριών παιδιών - Αποκαλύψεις σοκ από την ΜΠΑΜ (βίντεο)

Το κοινό στοιχείο που συνδέει τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα αποκαλύπτει αποκλειστικά η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ “ που θα κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή. Στην εφημερίδα φιλοξενούμε μια συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενης σε νοσοκομείο η οποία κάνει  αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά προσώπου από το συγγενικό περιβάλλον της Τζωρτζίνας. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε μπει στο “μικροσκόπιο” γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου  λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του. Όπως έχει αναφέρει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός , που δίνει τον δικό του αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια , υπάρχει μαρτυρία ότι το άτομο αυτό ,ενώ έκανε τις τυπικές επισκέψεις και η συμπεριφορά του ήταν “ψυχρή” απέναντι στο κοριτσάκι ,που έδινε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ,εκδήλωσε μία πολύ μεγάλη ανησυχία και φόβο ,όταν η 9χρονη επρόκειτο να αποσωληνωθεί. Κι αυτό παρά το ότι  η κατάσταση της υγείας της Τζωρτζίνας είχε σταθεροποιηθεί και δεν υπήρχε πλέον κανένας κίνδυνος για τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες , θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου είχαν αφήσει ,τεχνηέντως ,ανοιχτό το ενδεχόμενο η Τζωρτζίνα να μπορεί να μιλήσει μετά την αποσωλήνωση της .

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “ΜΠΑΜ” ,όταν ολοκληρώθηκε η αποσωλήνωση και φάνηκε ότι το άτυχο κοριτσάκι έμεινε τετραπληγικό, το πρόσωπο αυτό άλλαξε πάλι συμπεριφορά και έδειχνε πολύ πιο ψύχραιμο.

 

Ο δημοσιογράφος  Πέτρος Κουσουλός είπε ότι το τμήμα ανθρωποκτονιών και η εισαγγελική αρχή της Πάτρας , η πολύ έμπειρη εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση ,δίνουν πολύ μεγάλη βάση στο θέμα της Τζωρτζίνας.  Από κει έχει ξεκινήσει έρευνα. Εστιάζουν μάλιστα στο τι ακριβώς συνέβη στις 11 Απριλίου του 2021 όταν συνέβη η ανακοπή στο Καραμανδάνειο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: Δεν ήμουν μπροστά στα περιστατικά των παιδιών (βίντεο)

Πάτρα – Μαρτυρία φωτιά: Η Τζωρτζίνα όταν βρισκόταν με πρόσωπο από τον οικογενειακό της χώρο άλλαζε… Έδειχνε φοβισμένη (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας