14:02 Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Το τυχαίο εύρημα της Τζωρτζίνας μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για την Πισπιρίγκου;

Πάτρα: Το τυχαίο εύρημα της Τζωρτζίνας μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για την Πισπιρίγκου;

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη τους τελευταίους μήνες, δεν έχει ακόμη τελειώσει. Η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, δεν έχει παραδεχτεί τίποτα σε ότι αφορά την εμπλοκή της στο θάνατο του παιδιού.

Και παρά το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών, ότι η υπόθεση είναι ήδη «δεμένη» μια τυχαία ανακάλυψη μπορεί να ανοίξει τον δρόμο να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας η οποία όπως αποδεικνύεται είχε βασανιστικό τέλος.

Η τυχαία ανακάλυψη αφορά στο αίμα που είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας το οποίο είχε ληφθεί όταν η 9χρονη νοσηλευόταν εκεί, πολύ πριν μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο.

Τυχαίο εύρημα
Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ ereportaz και του Νίκου Νικολετάκη, το αποθηκευμένο φιαλίδιο το βρήκαν σε ένα ψυγείο της παιδιατρικής κλινικής. Αν και το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό πετά τέτοια δείγματα κάθε 7 – 10 μέρες, το συγκεκριμένο κάπου είχε παραπέσει και έτσι βρέθηκε. Γιατρός του νοσοκομείου διέψευσε ότι στο συγκεκριμένο ψυγείο μπαίνουν φαγητά ή άλλα είδη ,όπως ακουγόταν τις τελευταίες μέρες. Όταν διαπίστωσαν, με έκπληξη, ότι στο αυτοκόλλητο ήταν γραμμένο το όνομα της Γεωργίας Δασκαλάκη επικράτησε μια αναστάτωση. Αρχικά υπήρξε προβληματισμός για το τι θα πρέπει να κάνουν με αυτό . Τελικά αποφάσισαν και το παρέδωσαν στις Αρχές. “Να δείτε που θα βρούμε τον μπελά μας στο τέλος” μας είπε γιατρός από το Καραμανδάνειο.

Ειδικό όχημα κούριερ (με ψυγείο), το παρέλαβε από το Καραμανδάνειο και συνοδεία συμβατικού οχήματος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής το μετέφερε Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλυθεί στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας