18:08 Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - "Βόμβες" Κατερινόπουλου σε Κουσουλό: Τι συμβαίνει στην αστυνομία της Πάτρας, η εντοπιότητα του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και τι πρέπει να γίνει

Πάτρα - "Βόμβες" Κατερινόπουλου σε Κουσουλό: Τι συμβαίνει στην αστυνομία της Πάτρας, η εντοπιότητα του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και τι πρέπει να γίνει

Ο εμπειρότατος αξιωματικός Ταξίαρχος ε.α. και Επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στην συχνότητα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90.1.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αυτό που αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” και προκάλεσε σοκ ο Πέτρος Κουσουλός για το CD με τις φωτογραφίες με τα ευρήματα της Ίριδας ότι ήταν κλειδωμένο σε ένα συρτάρι στην ασφάλεια της Πάτρας!

Ο κ. Κατερινόπουλος είναι γνωστό ότι δεν “μασάει τα λόγια” του και για αυτό η απάντηση του ήταν άμεση και χωρίς περιστροφές. Μάλιστα έκανε και την αυτοκριτική του μια και ήταν ένας από τους αξιωματικούς και συνδικαλιστές που πρωτοστάτησε, έκανε αγώνα, ώστε οι αστυνομικοί να μην είναι έρμαιο των διαφόρων παραγόντων και πίεση για την καθιέρωση της εντοπιότητας. Κάτι για το οποίο σήμερα δείχνει να έχει μετανιώσει εξ αιτίας κάποιων φαινομένων από επίορκους συναδέλφους που έχουν παρουσιαστεί όπως για παράδειγμα αυτό που ανέφερε ο κ, Κουσουλός για το CD που πραγματικά συγκλονίζει η αποκάλυψη αυτή. Μάλιστα ανέφερε ότι η μη παράδοση του CD είναι μια συνειδητή πράξη και για αυτό κάλεσε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ να παρέμβει ο ίδιος.

Στην συνέχεια η κουβέντα οδηγήθηκε προς τις εξελίξεις που αναμένονται όπως για το θέμα της σπιτονοικοκυράς, εκτίμησε ότι θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις… Μάλιστα έγινε ειδική μνεία και για τον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ότι αναμένει να ανοίξουν στόματα.

Ακούστε τα όσα συζήτησαν οι κκ Κατερινόπουλος και Κουσουλός

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Τρομακτικό μήνυμα με ζωγραφιά της Τζωρτζίνας στη διάθεση των Αρχών- Αποκάλυψη Κουσουλού (βίντεο)

Πάτρα – Ο. Παπαδόπουλος σε Π. Κουσουλό: Τι είπε για την κεταμίνη, την ώρα θανάτου, την αίτηση αποφυλάκισης και τα τηλεφωνήματα “φάρσες”

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας