12:41 Κυριακή 28 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

Παύλος Χρηστίδης: Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας μας με τη ΝΔ - Τι είπε για το σχέδιο Predator

Παύλος Χρηστίδης: Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας μας με τη ΝΔ - Τι είπε για το σχέδιο Predator

Η κυβέρνηση ή ξέρει και κρύβει τι συμβαίνει στην απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Ν. Ανδρουλάκη ή δεν γνωρίζει, κάτι επίσης προβληματικό

«Η υπόθεση της απόπειρας παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, πέρα από το γεγονός πως μοιάζει με υπόθεση από σενάριο ταινίας, αποτελεί ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά», δήλωσε στον 105,5 Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο κ. Παύλος Χρηστίδης, μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ.

Σκάνδαλο Predator: Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση μετά τις νέες αποκαλύψεις

«Το επίμαχο λογισμικό, το Predator, είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται από οργανισμούς που μπορούν να διαθέσουν χρήματα για να το αγοράσουν. Εδώ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν και πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Η κυβέρνηση ή ξέρει τι συμβαίνει και το κρύβει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ή δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πράγμα το οποίο είναι επίσης προβληματικό. Όλη αυτή η κατάσταση ναρκοθετεί την Δημοκρατία.

Σας θυμίζω πως δεν είναι ο κ. Ανδρουλάκης που ανακάλυψε κάτι. Αυτή που το έκανε είναι η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που συνέταξε τη σχετική έκθεση και βάσει αυτής κατατέθηκε μήνυση. Αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι χρειάζεται.

Εντούτοις, αυτή η υπόθεση δεν είναι η μοναδική. Πριν λίγο καιρό είχαμε και την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη. Οι πολίτες νιώθουν πια ανασφάλεια με όσα συμβαίνουν γύρω μας», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, «τα σενάρια περί συνεργασίας μας μετεκλογικά με τη ΝΔ, εκπορεύονται από μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τη ΝΔ. Για εμάς δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με τη ΝΔ, δεν μπορεί να σταθεί. Κανείς δεν μπορεί να μιλά ερήμην των Ελλήνων πολιτών. Ο λαός αποφασίζει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας