1:34 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Παύλος Σαράκης: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου» - Η πρώτη του δήλωση μετά την διαγραφή του

Παύλος Σαράκης: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου» - Η πρώτη του δήλωση μετά την διαγραφή του

«Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται» τονίζει σε δήλωσή του μετά τη διαγραφή του από την Ελληνική Λύση, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Σαράκης.

«Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται» αναφέρει στη δήλωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σαράκης βρέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Η σχέση των δύο ανδρών είχε ψυχρανθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της διαφωνίας τους επί πολιτικών επιλογών του κόμματος, όπως την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, ενώ ο ίδιος ο κ. Σαράκης είχε προσωπική αντιπαράθεση με την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Δήμητρα Κρητικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πυρά» Ραγκούση σε Κασσελάκη: Έχει καταλύσει τη δημοκρατία στο κόμμα

Ο Παύλος Σαράκης διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας