Πειθαρχική αγωγή!

Πειθαρχική αγωγή!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί σε μέρος του νομικού κόσμου της χώρας από την «αφωνία» που παρατηρείται από μέρους του υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι μόνο σε ότι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο που θα έπρεπε να είχε υποβληθεί η εισαγγελέας Διαφθοράς.

Η αλήθεια είναι ότι η συμπαθέστατη και –παρανόμως ορισθείσα- Ελένη Τουλουπάκη έχει υποπέσει σε ουκ ολίγα «παραπτώματα».

Τα μισά από αυτά να είχαν κάνει συνάδελφοί της θα είχαν στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα! Εδώ, μαθαίνω επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σκληρός και άτεγκτος εισαγγελέας από αυτούς που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους παρ’ ολίγο να αποκεφαλιστεί επειδή –για προσωπικούς λόγους- δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για υπόθεση ρουτίνας! Απεναντίας η σημερινή ηγεσία του υπουργείου αλλά και τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του Αρείου Πάγου «κλείνουν τα μάτια» στα φαλτσοσφυρίγματα (για να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικό όρο) των εισαγγελέων Διαφθοράς.

Τι να πρωτοθυμηθώ; Το γεγονός ότι κατέστησαν προστατευόμενο μάρτυρα τον Μανιαδάκη παρά το γεγονός ότι ήταν εμπλεκόμενος στη Νοvartis; Ότι «βάπτισαν» μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος πρόσωπα τα οποία –ενδεχομένως- αποσκοπούν σε οικονομικά ανταλλάγματα καταθέτοντας στην Αμερική; Ή ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς έφτασε στο σημείο να αφήνει αιχμές για την ηγεσία του Αρείου Πάγου για διαρροές και μέσω εξωδίκου να γνωστοποιεί στοιχεία της απόρρητης έρευνας που υποτίθεται ότι διενεργεί;

Κ.Π.

Σχόλια