23:23 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Παίκτης Ελληνικού reality αυνανίζεται online! (φωτο)

Παίκτης Ελληνικού reality αυνανίζεται online! (φωτο)

Ένα άνευ προηγουμένου «πικάντικο» σόου έδωσε σε απευθείας μετάδοση, το πρωί της Τρίτης, γνωστός παίκτης ελληνικού ριάλιτι, που αυνανίστηκε on camera σε γνωστή ιστοσελίδα!

Ο νεαρός στήθηκε μπροστά στην κάμερα του ηλεκτρονικού υπολογιστή γυμνός και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, ακόμα και με σεξουαλικά βοηθήματα.

Άφωνοι, πάντως, έμειναν όσοι παρακολουθούσαν το «σόου» μέσω Ίντερνετ, όταν ο πρωταγωνιστής έδειξε το πρόσωπό του στην κάμερα, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του! Τα όσα έκανε στο Ίντερνετ ο παίκτης του γνωστού ριάλιτι εξαπλώθηκαν αστραπιαία από στόμα σε στόμα, καθώς τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά».

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούησαν τον νεαρό σε απευθείας μετάδοση και δεν έλειψαν τα σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια. Ωστόσο, υπήρξε και η λυπηρή πλευρά, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να σταματήσει η μετάδοση και να γίνει αναφορά στην ιστοσελίδα, υποστηρίζοντας ότι ο γνωστός παίκτης ριάλιτι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, την χρήση των οποίων έχει παραδεχθεί και ο ίδιος στο παρελθόν…

Paixtis reality 2 Paixtis reality 1

πηγή: Star

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας