More

  Πέννυ Σκάρου: Είμαι μαχήτρια στην ζωή. Χαροπάλεψα και όμως έζησα!

  Είναι ένα κορίτσι που γνωρίζω χρόνια. Μια ροκιά όλη της η ζωή με τα δύσκολα και τα εύκολα.

  Η Πέννυ Σκάρου σε μια εξομολόγηση Ψυχής στην ΜΠΑΜ και την Άννα Τσιάλτα για όλα έχει περάσει. Η μουσική, το ατύχημα το πρόσθετο μέλος, ο έρωτας, το ξεσκαρτάρισμά της ζωής της και η αγάπη της για την ΑΕΚ σε μια Συγκλονιστική συνέντευξη που θα σας καθηλώσει!!

  Ποια είναι η Πέννυ;

  Είναι πολλά μαζί. Μου αρέσουν οι αλλαγές. Αλλά είμαι τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής, αυτό είναι το βασικό μου στοιχείο. Όμως μου αρέσουν οι αλλαγές και τις κάνω στην ζωή μου. Γράφω και τραγούδια συνήθως όταν δεν είμαι καλά. (γέλια)

  Αυτό τον καιρό τι κάνεις;

  Κάνω μερικά λάιβ σε μαγαζιά όταν τυχαίνουν γιατί και αυτά δεν πάνε πολύ καλά όπως ξέρεις.  Το κυνηγάω όμως πολύ και τρέχω. Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να μπω σε ένα μεγάλο σχήμα. Να με γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα να με δει σε όλα όσα κάνω γιατί είμαι πολυεργαλείο, τραγουδάω παίζω κιθάρες και ηλεκτρική και κρουστά.

  Γιατί δεν τα έχεις καταφέρει πιστεύεις; Το κυνηγάς χρόνια; Έχεις αδικηθεί;

  Άννα μου 5 χρόνια το κυνηγάω.. Δεν μου κάθεται όμως.. Θα δούμε βέβαια δεν τα παρατάω η αλήθεια είναι αυτή. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της .. εγώ το έζησα και με την Κορκολή τότε που έκανε καριέρα μεγάλη και με όλα αυτά που έγιναν έπεσε πολύ. Μου το έλεγε και η δασκάλα μου κάποτε και στενοχωριόμουν.. ‘’ Κορίτσι μου μην τραγουδάς τόσο καλά..θα έχεις πρόβλημα Πέννυ, και εγώ νευρίαζα έλεγα η δασκάλα μου δεν θέλει να είμαι καλή; ‘’ Ναι λοιπόν πιστεύω πως έχω αδικηθεί και θα ήθελα να κάνω πράγματα γιατί τα αξίζω !!

  Είπες τα παρατάω;

  Ου πολλές φορές (γέλια).

  Το έχω σκεφτεί και το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι δεν αντέχω άλλο και δεν θέλω άλλο. Με διάφορα που συμβαίνουν απογοητεύομαι αλλά συνεχίζω να το παλεύω.

  Όσο και αν κλειστώ στον εαυτό μου, γιατί κλείνομαι η αλήθεια είναι αυτή, ειδικά μετά το ατύχημα, δεν το βάζω κάτω τελικά και το παλεύω. Ίσως γιατί πιστεύω στο θεό και δεν με αφήνει να τα παρατήσω .. ίσως γιατί μετά το ατύχημα πιστεύω και λίγο παραπάνω.

  Κλείνεσαι στον εαυτό σου; Πως το πέρασες όλο αυτό Πέννυ;

  Κλείνομαι πολλές φορές και με παίρνει από κάτω. Μορφή κατάθλιψης είναι και δυστυχώς είναι συνεχόμενη ( γέλια). Το διακωμωδώ όπως βλέπεις όσο μπορώ γιατί να το αντέξω.  Είναι όμως δύσκολο γιατί ξυπνάς και κοιμάσαι με αυτό … Είναι άσχημη η κατάθλιψη …

  Θα μπορούσες να κάνεις κι άλλες δουλειές εκτός από το να τραγουδάς;

  Καλέ ναι. Όταν συνέβη το ατύχημα δούλευα σερβιτόρα. Τι μου λες έχω δουλέψει πωλήτρια σε πετ σοπ, σερβιτόρα, και μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά για να ζήσω. Δεν ντρέπομαι την δουλειά καθόλου. Είμαι μαχήτρια στην ζωή και το έχω αποδείξει άλλωστε μετά από όσα έχω περάσει, αλλά και να σου πω την αλήθεια δεν ζεις με 2 λάιβ το μήνα αν γίνουν κι αυτά και αν πληρωθείς,  ούτε με 300 ευρώ επίδομα για το πόδι σου σαν αμεα. Το φάρμακο της ψυχής μου είναι το τραγούδι όμως.

  Είσαι μια καινούργια Πέννυ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχες και παραλίγο να σου στοιχίσει την ζωή σου;

  Ναι είμαι μια νέα Πέννυ μετά το ατύχημα. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι από τον θεό όλο αυτό. Έχασα πολλές σχέσεις ανθρώπων, έκανα ‘ένα πολύ μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στην ζωή μου και είδα όλη την ψευτιά που υπήρχε γύρω μου. Εγώ είμαι αθώα ψυχή, γιατί έτσι είμαι, και η αλήθεια είναι πως νομίζω πως όλοι είναι σαν εμένα χωρίς κακία, με αθώα ψυχή και όλοι θέλουν το καλό σου. Δεν είναι έτσι φυσικά. Δεν έβλεπα πριν με τίποτα, δεν έβλεπα τα λάθη μου τα λάθη των άλλων γιατί πίστευα πως υπάρχει φιλότιμο και αγάπη. Εγώ πήρα πάρα πολύ αγάπη από την μάνα μου και πίστευα πως έτσι είναι η αγάπη υπερβολική.

  Πως βίωσες όλο αυτό που πέρασες; Σαν κακή ανάμνηση;

  Δεν μπορώ να σου πω πως ήταν κακή ανάμνηση. Εκτός από τους φρικτούς πόνους που είχα όλα τα άλλα δεν ήταν κακή ανάμνηση / Πήρα πάρα πολύ αγάπη τόσο πολύ από πάρα πολύ κόσμο και από αγνώστους τελικά που ήταν πιο πολύ από όλους αυτούς που έφυγαν από την ζωή μου. Πέρασα καλά στο νοσοκομείο η αλήθεια είναι.

  Πως το αντιμετωπίζεις όλο αυτό;

  Με χιούμορ φυσικά γιατί αν δεν είχα και αυτό θα είχα τρελαθεί. Έχω γίνει πιο ευαίσθητη κατά πολύ και κλείνομαι πιο συχνά στον εαυτό μου χωρίς να θέλω να δω κανέναν κάποιες φορές.

  Με το πόδι σου το τεχνητό; Πως τα πας;

  Όλα στο μυαλό είναι. Περπάτησα αμέσως με τις πατερίτσες και δεν το πίστευαν ούτε οι γιατροί. Μόλις φόρεσα το τεχνητό μέλος πάνω μου το αγάπησα. Δεν το έδινα πίσω (γέλια) Ζω με αυτό και το χαίρομαι.. Όλα τα δουλεύουμε εμείς και καλά θα κάνουμε να δουλεύουμε πιο πολύ με το μυαλό μας.

  Αν είχες την δυνατότητα ν γυρίσεις το χρόνο πίσω τι θα άλλαζες;

  Πάρα πολλά πράγματα θα άλλαζα και κυρίως όλα αυτά τα λάθη που έχω κάνει, γιατί είναι πολλά. Το ατύχημα θα το άλλαζα αν μπορούσα, θα ήθελα να έχω το πόδι μου … Και εδώ θα ήθελα να πω ΟΧΙ μηχανάκι στην Αθήνα και ειδικά την νύχτα. Δεν έφταιγα πουθενά. Πήγαινα με λίγα χιλιόμετρα, και ξαφνικά πετάχτηκε το αμάξι και με πήρε η μπάλα.  Με εγκατέλειψε ένας άνθρωπος που με χτύπησε και δεν τον έχω βρει… Και όχι μόνο αυτό, θα με πάταγε και λεωφορείο, πεταμένη στο δρόμο, ευτυχώς κάποιος άνθρωπος με τράβηξε και δεν πέθανα.

  Οι πιθανότητες να Ζήσω ήταν ελάχιστες .. Χαροπάλεψα Άννα.. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που ζω τελικά. Βέβαια θέλω να σου πω πως πιστεύω πως προκαλούμε και λίγο την τύχη μας κάποιες φορές τελικά. Μάλλον την προκάλεσα και έπεσα σε μαύρη τρύπα….  Δεν ήμουν καθόλου καλά εκείνο τον καιρό. Μέσα στην μαυρίλα και την απαισιοδοξία για όλα ήμουν.. (προκαλείς με αυτό τον τρόπο το σύμπαν)

  Έρωτας στην ζωή σου; Υπάρχει;

  Δεν είμαι στα καλύτερα μου γιατί δεν είμαι ερωτευμένη και για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θα ήθελα ένα έρωτα. Η τελευταία σχέση που είχα δεν τελείωσε καλά.. ήταν πολύ άσχημη όπως καταλαβαίνεις, γιατί είχα ωραιοποιήσει έναν άνθρωπο, ενώ δεν θα έπρεπε και πληγώθηκα πολύ.

  Οικογένεια παιδιά το έχεις σκεφτεί; Θα ήθελες;

  Με τρομάζει λίγο αυτό. Δεν το είχα στο μυαλό μου ποτέ έντονα ίσως αν βρω τον κατάλληλο σύντροφο να το σκεφτώ.

  Η ΑΕΚ πως μπαίνει στην ζωή σου;

  Τους θαύμαζα πάντα και όταν ήρθε η πρόταση να παίξω Μπάσκετ στην ομάδα ΑΜΕΑ είπα αμέσως το ναι. Το να φοράς ένα ξένο πράγμα πάνω σου δεν είναι εύκολο πρέπει να κάνεις κάτι να νιώσεις καλύτερα όσο μπορείς. Όλα είναι στο μυαλό και θέλει πολύ δύναμη να το κάνεις όλο αυτό. Είμαι η μοναδική γυναίκα στην ομάδα και με πιστεύουν πολύ. Με φαντάζονται και στην Εθνική Ελλάδος. Περνάω τέλεια βάζω καλάθια και είμαι τόσο χαρούμενη όσο δεν ήμουν ποτέ στην ζωή μου.

  Θέλω να πω πως τα παιδιά με κινητικά  προβλήματα να στραφούν στον αθλητισμό. Να βγουν από τα σπίτια τους, να νιώσουν χρήσιμοι να ξεσπάσουν και να αλλάξουν την ζωή τους γιατί με τον αθλητισμό μπορούν !!

  Συνέντευξη στην Άννα Τσιάλτα – Όπως δημοσιεύτηκε στην ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ της Κυριακής 

  Η συνέντευξη έγινε προ μέτρων αρχές Μαρτίου για αυτό και η φωτογραφία με την δημοσιογράφο σε καφετέρια 

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Ρόδος: Το εξεταστήριο της κολάσεως γνωστού γυναικολόγου

  Βροχή οι καταγγελίες για γνωστό γυναικολόγο- μαιευτήρα της Ρόδου μετά από τη μήνυση που κατέθεσε μια 55χρονη γυναίκα μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά δύο...

  Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσέφυγε η Ελένη Τουλουπάκη

  Για παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Οι δύο προσφυγές της αφορούν συγκεκριμένα στην παραβίαση του...

  Κ. Κυρανάκης: «∆ίνουµε µάχες σε όλα τα µέτωπα»

  Για fake news κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών της Νέας ∆ημοκρατίας μιλά στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» για...

  Yπόθεση Ριχάρδου: Έκλεισε ξανά η ανάκριση – ΑΑΔΕ : Δεν υπάρχει λαθρεμπορία χρυσού

  Ο Ριχάρδος και οι συγκατηγορούμενοι του μπορεί να μην είχαν νόμιμα παραστατικά για το χρυσό, τους πολύτιμους λίθους, τα πολυτελή ρολόγια και τα πανάκριβα...

  Η Αττική Οδός “καταπίνει” τον Ελλάκτωρα

  Πολλοί στο παρελθόν έχουν μιλήσει για σκάνδαλο. Όμως οι συζητήσεις μέχρι σήμερα ήταν λόγια του αέρα, καθώς ουδείς έμπαινε στον κόπο να μελετήσει επί...