17:11 Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Πέραμα: Η δημοτική αρχή «ψάχνει» ακόμη δωροεπιταγές Χριστουγέννων

Πέραμα: Η δημοτική αρχή «ψάχνει» ακόμη δωροεπιταγές Χριστουγέννων

Ένα από τα πρώτα θέματα που κατήγγειλε, με ανακοίνωσή της, η νέα δημοτική αρχή Περάματος του Γιάννη Λαγουδάκου ήταν το θέμα των δωροεπιταγών που δόθηκαν στον δήμο από την εταιρεία που διαχειρίζεται τους μοβ κάδους, στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης.

Από τη ΜΑΡΊΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΟΥ

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Περάματος από τις 6.6.2023 διατηρεί συνεργασία με την εταιρεία East West Greece ΙΚΕ που αφορά τη χωροθέτηση και εκμετάλλευση με κάδους ανακύκλωσης ειδών ένδυσης, ιματισμού και υπόδησης.

Σύμφωνα με τη βεβαίωση παράδοσης – παραλαβής, στις 20.12.2023 παραδόθηκαν από την εταιρεία East West Greece ΙΚΕ στον εκπρόσωπο του Δήμου Περάματος κ. Στάθη Δημήτρη (πρώην γενικό γραμματέα Περάματος) δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2.167 ευρώ για αγορά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ως αντισταθμιστικό όφελος για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2023.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, όμως, διαβεβαίωσε τον κ. Λαγουδάκο ότι: «Τις δωροεπιταγές δεν τις παρέλαβε ποτέ και άρα δεν τις διέθεσε και ποτέ σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη τις ημέρες των Χριστουγέννων».

Παρά τη σοβαρή αυτή διαπίστωση, όμως, η νέα δημοτική αρχή δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει συνέχεια, καθώς όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Δική μας ευθύνη ως νέα δημοτική αρχή δεν είναι να κάνουμε ούτε τους detecWve, ούτε τους ανακριτές, αλλά να αποποιηθούμε λάθη και παραλείψεις άλλων σε ό,τι αφορά τη σύμβαση με την εταιρεία».

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί και τη στήλη ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision: Οι «πρωταγωνιστές» και τα… ευτράπελα μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Σε 29 δήμους θα λειτουργήσουν φέτος 32 κατασκηνώσεις – 4 εκ. ευρώ το ύψος της χρηματοδότησης

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας