13:49 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Περιφέρεια: Πήρε σκούπα ο Νίκος Χαρδαλιάς - Ποιοι μπήκαν σε θέση ψυγείο

Περιφέρεια: Πήρε σκούπα ο Νίκος Χαρδαλιάς - Ποιοι μπήκαν σε θέση ψυγείο

Σε σαρωτικές αλλαγές πέρασε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ξηλώνοντας στελέχη της διοίκησης οι ημέρες και τα έργα των οποίων ελέγχονταν για τη… συνεισφορά τους στα δημόσια έργα!

Συγκεκριμένα σε θέση-ψυγείο μετακινήθηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας των δημοσίων έργων, Αλέξανδρος Καλογερόπουλος, του οποίου τα έργα και τις δράσεις, είχαμε αποκαλύψει σε σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο, Περιφέρεια Αττικής: Ο «μάγειρας» των έργων και το σκάνδαλο της αποκατάστασης στην Κινέτα.

Με σχετική απόφαση Περιφερειάρχη ακολούθησε τον ίδιο δρόμο προς το ψυγείο και η βοηθός του απερχόμενου Διευθυντή, η προϊσταμένη του νευρολογικού τμήματος των αντιπλημμυρικών έργων κ. Αραμπατζή.

Υπενθυμίζουμε ότι στο έργο αποκατάστασης της Κινέτας συνολικού προϋπολογισμού 18 εκατομμυρίων δόθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (32 Γ) συμπληρωματική σύμβαση 7 εκατομμυρίων ευρώ για να πετάξουν πιθανόν ανύπαρκτα μπάζα που πληρώθηκαν όμως κανονικά.

Η κάθαρση στην περιφέρεια Αττικής -δια χειρός Χαρδαλιά- ξεκίνησε και η έρευνα της ereportaz συνεχίζεται με στόχο την αποτροπή της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και την ανάδειξη ευθυνών των υπαίτιων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιφέρεια Αττικής: Ο «μάγειρας» των έργων και το σκάνδαλο της αποκατάστασης στην Κινέτα

Περιφέρεια: Το εξώδικο Καλογερόπουλου και η απάντηση μας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας