22:51 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Περσεφόνη: Πόρισμα κόλαφος για την πυρκαγιά στην Ύδρα - Τα λάθη και οι παραλείψεις ΠΣ και Λιμενικού

Περσεφόνη: Πόρισμα κόλαφος για την πυρκαγιά στην Ύδρα - Τα λάθη και οι παραλείψεις ΠΣ και Λιμενικού

Πόρισμα κόλαφος προκύπτει από την έρευνα για την πυρκαγιά στην Ύδρα που αφορά το θαλαμηγό με τους Καζάκους μεγιστάνες. Τα αδικήματα της κατάληψης εξουσίας και η παράληψη καθήκοντος προκύπτουν για τον αρχιπύραρχο της Διεύθυνσης αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του πυροσβεστικού σώματος και σε κάποια στελέχη του λιμεναρχείου Ύδρας σύμφωνα με το πόρισμα της προκαταρκτικής έρευνας που ολοκληρώθηκε από τη διεύθυνση επισήμανσης των υποθέσεων. υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Παναγιώτη Σπυρόπουλο, στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία Γαλατά ποτέ δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση, παρότι ήταν στον χώρο της ευθύνης της, επίσης, όπως προκύπτει από σχετικά έγγραφα, το λιμεναρχείο Ύδρας ενημερώθηκε μεν από το παραπλέον. σκάφος. της θαλαμηγού Περσεφόνης 1 ότι το πλήρωμα ή οι επιβάτες εμπλέκονται στη φωτιά που ξέσπασε, αλλά το σκάφος που έφτασε εκεί ποτέ δεν ακινητοποίησε τη θαλαμηγό και φυσικά ποτέ δεν προέβη σε έρευνα στο σκάφος.

Σε ό,τι αφορά τον αρχιπύραρχο του πυροσβεστικού σώματος, την επόμενη μέρα, στις 22 Ιουνίου, πήγε στη Βουλιαγμένη για να λάβει καταθέσεις από τους 10 επιβάτες, Καζάκους μεγιστάνες, και μετά από μια προφορική εξέταση τους άφησε ελεύθερους για να φύγουν με ιδιωτική πτήση. παρότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι είχαν ενεργό ρόλο. Μάλιστα, ενημέρωσε τον εισαγγελέα αφότου τους είχε αφήσει ελεύθερους.

πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Γηροκομειό – Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα επιχειρούν καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας

Πάτρα: Γυναίκα προσήχθη γιατί απειλούσε να κάψει τα μέρη που πήραν φωτιά

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας