21:56 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Γαλανός από κορωνοϊό

Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Γαλανός από κορωνοϊό

Έσβησε πριν λίγες ώρες σε εντατική δημόσιου νοσοκομείου ο Χάρης Γαλανός, ένας τραγουδιστής που έγραψε ιστορία στο Elysee του Λονδίνου, χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ελλάδα και εμφανιζόταν σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που τον έκανε διάσημο στην Βρετανία.

Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό όπως είπε σε φίλη του, αμέσως μετά το δεύτερο lockdown και στην αρχή έλεγε ότι ήταν μια ίωση που θα περάσει. Όταν η κατάστασή του χειροτέρεψε, εισήχθη σε δημόσιο νοσοκομείο όπου μετά από λίγες ημέρες διασωληνώθηκε αφού η κατάστασή του επιδεινώθηκε αρκετά. Σήμερα έφυγε παίρνοντας μαζί του μια πορεία σαράντα και πλέον χρόνων, τα εικοσιπέντε εκ των οποίων ήταν ο βασικός τραγουδιστής του Elysee στο Λονδίνο.

Ένα νυχτερινό ναό από όπου πέρασε όλο το City, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, γαλαζοαίματοι και νεαροί γόνοι ισχυρών οικογενειών της χώρας. Με τον θάνατο του έρχεται το τέλος μιας εποχής όπου τα πάντα ήταν πιο χαλαρά και οι θαμώνες του μαγαζιού γίνονταν μια μεγάλη παρέα.

Το παρατσούκλι του ήταν «Μαρκήσιος Ντε Σαντ της νύχτας» και στην πίστα έκανε ότι ήθελε περνώντας από το ένα τραγούδι στο άλλο. «Τεχνικοί ανάψτε τα λέιζερ κι εσείς χορέψτε, δεν το χρεώνουμε» ήταν η συνηθισμένη του προτροπή στο «κολαστήριο» όπως αποκαλούσαν οι Έλληνες του Λονδίνου το Elysee.

Συνήθως έκλεινε το πρόγραμμά του με το τραγούδι «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» το οποίο μπορεί να έλεγε και τρεις φορές κατά την διάρκεια μια μόνο νύχτας, από τις τόσες που έζησε στην μεγάλη διαδρομή του. Αυτή που δεν τέλειωσε όπως θα ήθελε, μαζί δηλαδή με τους φίλους του σε ένα τελευταίο γλέντι, αλλά στην ΜΕΘ ενός νοσοκομείου.

Γαλανός Γαλανός

πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το πιο διάσημο video του TikTok για το 2020

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Γονείς για δεύτερη φορά

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας