17:48 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πετράλωνα: Ορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος ο Δημήτρης Σούρας

Πετράλωνα: Ορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος ο Δημήτρης Σούρας

Στον ορισμό του γνωστού ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα ως τεχνικού συμβούλου προχώρησε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας από τα Πετράλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σούρας θα προχωρήσει σε πραγματογνωμοσύνη η οποία θα κατατεθεί στις δικαστικές Αρχές σχετικά με το τι ακριβώς φέρεται να έχει συμβεί στα δυο από τα τρία παιδιά της οικογένειας και συγκεκριμένα το 18χρονο σήμερα αγόρι και την 11χρονης αδελφή του.

Η απίστευτη υπόθεση σεξουαλικών καταγγελιών στις οποίες εμπλέκεται ο πατέρας των παιδιών αλλά και 10 ακόμα περίπου άτομα, βρίθει από αντιφάσεις και κενά καθώς όπως αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» οι γείτονες και οι περίοικοι του «διαμερίσματος των οργίων» κατέθεσαν ότι ουδέποτε μπαινόβγαινε κόσμος, ενώ παρουσιάζουν την οικογένεια ως φιλήσυχη.

Η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε το 2017, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, όταν η μητέρα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατηγορώντας τον πρώην σύζυγο της για σεξουαλική κακοποίηση του υιού τους. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας συγγραφέας-ποιητής ο οποίος πήρε υπό την… σκέπη του τον γιο της οικογένειας και έπεισε τη μητέρα να προχωρήσει στις καταγγελίες.

Από την πλευρά του ο πατέρας τον κατηγορεί ως άνθρωπο που χειραγώγησε τα παιδιά του και τα έστρεψε εναντίον του αλλά και άλλων προσώπων. Παράλληλα με αίτημα του ζήτησε να ανοιχτούν τα τηλέφωνα του προκειμένου να διακριβωθεί ο ακριβείς του ρόλος στην υπόθεση, ενώ αφήνει και υπονοούμενα για τις στενές σχέσεις «καθηγητή-μαθητή» που είχε αναπτύξει με το παιδί του.

Την ίδια στιγμή όπως είχε αποκαλύψει το eReportaz η ψυχολογος που ορίστηκε από την ανακρίτρια έκρινε ως αβάσιμες τις καταγγελίες των παιδιών κάνοντας λόγω για καταφανείς αντιφάσεις στις αναφορές τους καθώς στην υπόθεση ενεπλάκησαν και παντελώς άσχετα άτομα μέσω φωτογραφιών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί

Σούρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πετράλωνα: Το πόρισμα της πραγματογνώμονα για τα πάρτι των βιασμών (αποκλειστικό)

Πετράλωνα: Ο ποιητής που έχει υπό την προστασία του τον 17χρονο μιλά για πρώτη φορά (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας