1:13 Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Πέτρος Καρσιώτης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του: «Φοβήθηκα πολύ»

Πέτρος Καρσιώτης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του: «Φοβήθηκα πολύ»

Ο Πέτρος Καρσιώτης εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ” Super Κατερίνα “και στη Μαρία Βλάχου το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και στη Μαρία Βλάχου έδωσε ο δημοσιογράφος του Alpha Πέτρος Καρσιώτης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας του, το οποίο ξεπέρασε με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων.

«Η δουλειά μου με δίδαξε να μην πιστεύω σε αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Μου συνέβη κάτι πρόσφατα με αυτή την υπόθεση των Πετραλώνων. Την κάλυψα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, έψαξα κάποια σκοτεινά σημεία από το 18, τι είχε συμβεί τότε και γιατί επανέρχεται τώρα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η ερευνά μου ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχουν όμως οι από έξω, οι οποίοι όταν βλέπουν το σταφύλι ότι είναι ώριμο, τους αρέσει, πουλάει και χωρίς να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις απ’ ότι βλέπω εγώ, πάνε και τσιμπολογάνε ρόγες», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Πέτρος Καρσιώτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας. «Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι ο,τιδήποτε παρατηρεί επάνω του, αμέσως να βρίσκεται στην καρέκλα του γιατρού. Έτσι έκανα κι εγώ. Είδα κάτι σε αυτό το σημείο (έδειξε το στήθος του). Παρατηρήσαμε ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα.

Ακολουθήθηκαν και ακολουθούνται θεραπείες. Φοβήθηκα πολύ. Το ξεπέρασα χάρη στο περιβάλλον μου, την οικογένειά μου και τη δουλειά. Κάνω ανοσοσθεραπεία που έχει κάποιες παρενέργειες. Η δουλειά μου ήταν φάρμακο ψυχής, γαντζώθηκα πάνω της.

Ο χρόνος με τρομάζει με διαλύει. Πέρασα κάποια πράγματα που δεν ήξερα ότι είναι μοναδικά και δεν τα ρούφηξα. Θέλω να ζήσω» είπε χαρακτηριστικά στον Alpha ο αστυνομικός ρεπόρτερ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Έλενα Χριστοπούλου: «Κοριτσάκι; Ρούφα το, εντάξει;»

Απαντήσεις τώρα για τις υποκλοπές ζητούν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας