8:08 Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

(photo) Γέμισε σαμπουάν η Εθνική Οδός

(photo) Γέμισε σαμπουάν η Εθνική Οδός

Μια νταλίκα ανετράπη στο 164 χλμ. στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία με αποτέλεσμα να προκληθούν για ώρες πολλά προβλήματα στην κίνηση των οδηγών.

Τα οχήματα εκτρέπονταν για επτά περίπου ώρες σε παρακαμπτήριους του παλιού εθνικού δικτύου μέχρι το ύψος των Καμένων Βούρλων.

Το ατύχημα συνέβη όταν μεγάλο φορτηγό επικαθήμενο, που κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα από Αθήνα προς Λαμία, όπου ανετράπη και έκλεισε κάθετα τον δρόμο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς απεφεύχθησαν τα χειρότερα, καθώς οι οδηγοί που ακολουθούσαν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έγκαιρα τα αυτοκίνητά τους, ενώ αυτοί που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα απέφυγαν τη σύγκρουση με την νταλίκα.

Τραυματίας είναι ο οδηγός του φορτηγού, βουλγάρικης υπηκοότητας, που απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους οδηγούς και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Καταβάλλονται προσπάθειες η νταλίκα να ανασυρθεί και να απελευθερωθεί η κυκλοφορία αλλά να απομακρυνθεί και το φορτίο από το οδόστρωμα -αφρόλουτρα και σαμπουάν όπως επίσης και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr μέχρι να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα εκτροπή της κυκλοφορίας σε όσους έχουν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Αρκίτσας και επιστροφή στην Εθνική στον Α/Κ Λογγού.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας