7:37 Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ποια ρούχα δεν πρέπει να φοράς στη δουλειά

Ποια ρούχα δεν πρέπει να φοράς στη δουλειά

Το σωστό ντύσιμο για μια κυρία που εργάζεται σε ένα γραφείο είναι πολύ σημαντικό. Αυτό το ήξερες ήδη. Τα τζιν επιτρέπονται για αρκετό καιρό τώρα και το επίσημο ντύσιμο είναι πραγματικά στο παρελθόν. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ρούχα που δεν είναι μόνο απαράδεκτα, αλλά δεν είναι επίσης σωστά να τα φοράς στο γραφείο.

 

Οι πολύ κοντές φούστες και σορτς. Οι φούστες και τα σορτς που μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τον πισινό σου, δεν έχει σημασία πόσο καλός φαίνεται, δεν είναι κατάλληλα ρούχα για εργασία. Οι πολύ κοντές φούστες επίσης, δεν μπορούν να φορεθούν κατά την διάρκεια των κρύων εποχών όταν έχεις καλσόν ή μακριές κάλτσες από κάτω. Για σωστή επαγγελματική συμπεριφορά λοιπόν, φούστες και σορτς σε ένα αξιοπρεπές μήκος είναι η σωστή επιλογή. Το μήκος τους πρέπει να είναι μερικά εκατοστά κάτω από το γόνατο.

Χαμηλό ντεκολτέ και γυμνή πλάτη. Τέτοια είδη ρούχων δεν πρέπει να φοριούνται καθόλου. Αυτά είναι απαράδεκτα να φορεθούν στο γραφείο, ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών ημερών του καλοκαιριού. Αυτός ο τύπος ντυσίματος δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου. Δείχνει ότι θέλεις να έχεις την προσοχή όλων πάνω σου και να σου κάνουν προκλητικά σχόλια. Αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε γραφείο για να δουλέψεις και όχι για να είσαι το κέντρο της προσοχής σε ένα μαγαζί.

Πολύ μοντέρνα ρούχα. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να φοράει πολύ μοντέρνα ρούχα, όπως σφιχτά δερμάτινα παντελόνια. Είναι απαράδεκτο! Είναι καλό να ξεχωρίζεις με κάτι ανάμεσα στους συναδέλφους σου αλλά όχι με αυτό τον τρόπο.

Πολύ ατημέλητο. Το τελευταίο καιρό τα καταστήματα είναι γεμάτο από ατημέλητα ρούχα, όπως κουρελιασμένο τζιν και μπλουζάκια, τα οποία δεν είναι ποτέ μια καλή επιλογή για να φορέσεις στο γραφείο. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ άνετα, αλλά θα πρέπει να τους αφήσεις για τις καθημερινές συναντήσεις με τους φίλους σου.

Διαφανή ρούχα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στο ντύσιμο εργασίας. Δεν πρέπει όλοι οι συνάδελφοί σου να δούνε τι χρώμα σουτιέν φοράς ή τα νέα σου εσώρουχα. Είναι εντελώς ακατάλληλα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας