5:47 Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

"Πήγα την κόρη μου σε κέντρο υγείας ,μας κακομεταχείριστηκαν και έφυγα με άδεια χέρια" - Η περιπέτεια Ελληνίδας από την Γερμανία όπως την κατήγγειλε στο ereportaz.gr

"Πήγα την κόρη μου σε κέντρο υγείας ,μας κακομεταχείριστηκαν και έφυγα με άδεια χέρια" - Η περιπέτεια Ελληνίδας από την Γερμανία όπως την κατήγγειλε στο ereportaz.gr

Ακόμη μια καταγγελία για περιστατικό κακής συμπεριφοράς στο εθνικό σύστημα Υγείας, έφτασε στην γνώση του ereportaz.gr. Η Ελληνίδα, κάτοικος Γερμανίας, ήρθε για διακοπές στην μητέρα πατρίδα, για να έρθει αντιμέτωπη με κακή συμπεριφορά υγειονομικών, για μια απλή ασθένεια της κόρης της. Φυσικά αυτές οι συμπεριφορές είναι οι εξαιρέσεις στην πλειοψηφία του υγειονομικού προσωπικού της Ελλάδας, που εδώ και δυο χρόνια με την πανδημία, υπηρετεί με αυταπάρνηση και αυτοθυσία το λειτούργημα. 

 

Το μήνυμα που λάβαμε στο ereportaz.gr (τα στοιχεία είναι στην διάθεση του site)

 

“Στις 10:30 μμ πήγα την 10 ετών κόρη μου στο κέντρο υγείας Ψαχνών με υψηλό πυρετό 39,5 για εξέταση (φοβούμενη ότι έχει κορονοϊο) το παιδί ζαλίζοταν και είχε πονοκέφαλο.

Από την βιασύνη μου δεν έβρισκα το ΑΜΚΑ της (βρίσκομαι Ελλάδα για διακοπές ζούμε Γερμανία τα τελευταία χρόνια).

Όταν έφτασα δεν μου έδωσαν καμία σημασία, το κέντρο υγείας δεν είχε ψυχή μέσα ήμασταν μόνο εμείς. Όταν παραπονέθηκα μου είπαν να περιμένω, νοσοκόμα και η Γιατρός είχαν πιάσει κουβέντα και γελούσαν για άσχετα θέματα. Όταν όμως πήρα ανάποδες και αντέδρασα έντονα και τούς είπα ότι το παιδί ψήνεται στον πυρετό άρχισαν να αντιμιλούν και να περιμένω, εγώ πάλι αντέδρασα και όταν έβγαλα το κινητό μου και ξεκίνησα να τραβάω βίντεο και τούς είπα ότι θα τους βγάλω στα κανάλια άρχισαν να “ενδιαφέροντες” , όταν έκλεισα το κινητό άρχισαν τον τσαμπούκα μπροστά στο άρρωστο παιδί μου και μας έδιωξαν γιατί ξέχασα το ΑΜΚΑ.

Το παιδί είχε Λεμφαδενιτιδα και δεν μου έδωσαν αντιβίωση με έστελναν μισή ώρα δρόμο να πάω να τούς φέρω το ΑΜΚΑ (ενώ στην αρχή έλεγαν θα σου γράψω αντιβίωση και θα μας πάρεις τηλέφωνο να μας δώσεις ΑΜΚΑ).

Μου είπαν μπροστά στο παιδί “τώρα τράβα βίντεο που δεν έχεις ΑΜΚΑ μαζί και τη μάνα είμαι εγώ πού το ξέχασα” και γελούσαν. Έφυγα χωρίς αντιβίωση και αντιπυρετικό από εκεί.

Αν το σύστημα υγείας σε αφήνει στο έλεος του Θεού και πετάνε ένα παιδί άρρωστο στον δρόμο τότε γιατί πληρώνουμε τα κέρατα μας στα ταμεία.

Η Γιατρός ονομάζετε ** και η νοσοκόμα **.

Έχω ένα βίντεο μικρής διάρκειας που όταν τους λέω ότι θα τούς καταγγέλλω και θα τούς δείξω στα γερμανικά κανάλια εκτός από τα ελληνικά πήραν μπρος για πολύ λίγο μετά άρχισαν τις απειλές και μας βρίζουν θα σας το στείλω στο fb ονομάζομαι **.

Επίσης να προσθέσω ότι δεν μου έλεγαν εφόσον εξέτασαν με το ζόρι το παιδί και το κακομεταχείριστηκαν με αγαρμπες κινήσεις η γιατρός τι λοίμωξη έχει, την ρωτούσα και μου απαντούσε ότι δεν μου λέει…

Έφυγα με άδεια χέρια”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας