6:31 Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Πειραιάς: Πρώην μαέστρος του Λιμενικού αποπλανούσε 11χρονες μαθήτριες

Πειραιάς: Πρώην μαέστρος του Λιμενικού αποπλανούσε 11χρονες μαθήτριες

Ελεύθερος κυκλοφορεί πρώην μαέστρος του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη πεντέμισι ετών επειδή παρενοχλούσε σεξουαλικά 11χρονες μαθήτριές του.

Οι δικαστές του Αρείου Πάγου αναίρεσαν μερικώς την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου του Πειραιά, αφενός επειδή είχε επέλθει πενταετής παραγραφή για το αδίκημα «της βάναυσης προσβολής της αιδούς άλλου με ακόλαστη πράξη» και αφετέρου γιατί έλαβαν υπόψη τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση των πράξεων. Παράλληλα, ανέπεμψαν την υπόθεση για νέα κρίση στο ίδιο δικαστήριο, με αποτέλεσμα η ποινή του πρώην μαέστρου του Λιμενικού να γίνει τελικά εξαγοράσιμη.

Ο καθηγητής μουσικής, που σύμφωνα με το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» διετέλεσε επί δεκαετίες μαέστρος του Λιμενικού, ίδρυσε τρεις φιλαρμονικές σε δήμους, αλλά και τη Φιλαρμονική του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ υπήρξε και εκκλησιαστικός επίτροπος, κατηγορείται ότι το καλοκαίρι του 2010 θώπευσε στους ώμους, στην πλάτη, στη μέση και στα χέρια δύο 11χρονες μαθήτριες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Απρίλιο του 2011 άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα όσο μία από τις μαθήτριες του έπαιζε πιάνο, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα πιάστηκε στα πράσα από άλλη μαθήτρια του να αυτοϊκανοποιείται.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας