10:41 Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πίτμπουλ κατασπάραξε παιδί 1 έτους στις ΗΠΑ επειδή «θύμωσε» από καβγά του ιδιοκτήτη του

Πίτμπουλ κατασπάραξε παιδί 1 έτους στις ΗΠΑ επειδή «θύμωσε» από καβγά του ιδιοκτήτη του

Τραγικό θάνατο από πίτμπουλ βρήκε ένα παιδί ηλικίας ενός έτους στις ΗΠΑ
Θλίψη έχει σκορπίσει στις ΗΠΑ ο νέος θάνατος μικρού παιδιού από πίτμπουλ. Αυτή τη φορά το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Άκρον του Οχάιο των ΗΠΑ με θύμα την μόλις 1 έτους Kavay Louis-Calderon η οποία βρήκε φρικτό θάνατο από τα δαγκώματα του σκύλου στο σπίτι του θείου της.

Γείτονες κατέθεσαν, μάλιστα, ότι άκουσαν τα ουρλιαχτά του μικρού παιδιού την ώρα που δεχόταν την επίθεση από το πίτμπουλ.

Σύμφωνα με την Mirror το πίτμπουλ επιτέθηκε στο παιδί όταν ο θείος της τσακώθηκε με μια γυναίκα εκτός του σπιτιού. Σύμφωνα με την αστυνομία ο καβγάς προκάλεσε εκνευρισμό στο ένα από τα δύο πίτμπουλ που βρίσκονταν στο σπίτι με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο ανυποψίαστο παιδί.
Η Kavay Louis-Calderon δεν ζούσε στο σπίτι του θείου της αλλά τη φιλοξενούσε όταν συνέβη η τραγωδία. Αν και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή μετά την επίθεση από το πίτμπουλ.

«Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τα ουρλιαχτά του παιδιού. Ούτε θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του διασώστη να μεταφέρει τη σορό από το σπίτι» δήλωσε γείτονας για την επίθεση του πίτμπουλ σε βάρος του μόλις 1 έτους παιδιού στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό τουλάχιστον το ένα από τα δύο πίτμπουλ ήταν γνωστό για τις επιθετικές του τάσεις καθώς στο παρελθόν είχε επιτεθεί σε ταχυδρόμο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας