9:29 Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πλειστηριασμός κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας - Αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά για να τη βγάλουν έξω

Πλειστηριασμός κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας - Αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά για να τη βγάλουν έξω

Πλειστηριασμός κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας: Για να εκτελεστεί η έξωση βρέθηκαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που φέρεται να έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας.

Με νωπές τις μνήμες από την υπόθεση της Ιωάννας Κολοβού μία νέα επιχείρηση έξωσης -αυτήν τη φορά μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά- από το σπίτι της, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε πλειστηριαστεί πριν από δύο χρόνια για πολύ μικρό χρηματικό ποσό, σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (13/1) στα Πατήσια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα 902.gr, για να εκτελεστεί η έξωση βρέθηκαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, στην προσπάθεια εκτέλεσης της έξωσης φέρεται να έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας.

Το αποτέλεσμα ήταν η πόρτα να μπλοκάρει και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων, να εγκλωβιστεί μέσα.

«Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη» φώναξαν μεταξύ άλλων αλληλέγγυοι πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν, καταφέρνοντας τελικά να αποτραπεί η έξωση.

Όπως αναφέρει το 902.gr, ο δικαστικός επιμελητής απείλησε με μηνύσεις τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττικής του ΚΚΕ και γραμματέα της ΤΟ Α’ Αθήνας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό σύμβολο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο σημείο βρέθηκε ακόμη ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συνδικαλιστές.

Ο κ. Κατσώτης  πραγματοποίησε παρέμβαση στον Λ. Οικονόμου, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη ενάντια στην παρέμβαση της αστυνομίας για να προχωρήσει η απαράδεκτη έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας