13:48 Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ 68 ασθενείς με κορωνοϊό

ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ 68 ασθενείς με κορωνοϊό

Για 68 διασωληνωμένους ασθενείς με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία όλης της χώρας κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ επικαλούμενη τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος χθες το απόγευμα πριν ανακοινωθούν τα κρούσματα από τον ΕΟΔΥ στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Υγείας εμφανίζονταν ότι λειτουργούν συνολικά 606 κλίνες ΜΕΘ για κορονοϊό, ενώ από αυτές κατειλημμένες ήταν οι 540.

Μετά την παρουσίαση από τον ΕΟΔΥ των ημερήσιων κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων από τον κορονοϊό προέκυψαν 608 διασωληνωμένοι ασθενείς.

Άρα, εφόσον οι διασωληνωμένοι ήταν 608 και οι κατειλημμένες ΜΕΘ 540 αυτό σημαίνει με μια απλή αφαίρεση ότι 68 ασθενείς με κορονοϊό ήταν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Τα στοιχεία από τα νοσοκομεία:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ στις ΜΕΘ υπάρχουν και μη διασωληνωμένοι ασθενείς ενώ ο συνολικός διαθέσιμος αριθμός των ΜΕΘ για κορονοϊό που αναφέρει το Υπουργείο (606) προκύπτει εφόσον συμπεριλάβει κανείς τις ΜΕΘ Παίδων, τις μη ανεπτυγμένες αλλά και όσες κρατάνε τα νοσοκομεία για δικές του ανάγκες.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας