0:23 Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Ποιο κόμμα στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά τον αποκλεισμό του από τις εκλογές

Ποιο κόμμα στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά τον αποκλεισμό του από τις εκλογές

Ο  καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου στο κόμμα Έλληνες ή στην προσπάθεια να κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος επανέρχεται και δηλώνει πως στις εκλογές θα ψηφίσει το εθνικιστικό κόμμα «Σπαρτιάτες» το οποίο κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στις εκλογές. .

Ο Κασιδιάρης με δήλωσή του αναφέρει: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μπορεί να μετέχει στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου με τον Συνασπισμό Ανεξάρτητων Υποψηφίων με την επωνυμία Ελληνες, στον οποίο ο ίδιος δήλωνε υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πάλι τους «Έλληνες» στον Άρειο Πάγο

Εκλογές 2023: Νέο «όχι» στον Ηλία Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας