4:59 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Ποιοι πήραν τα...(χιονισμένα) βουνά;

Ποιοι πήραν τα...(χιονισμένα) βουνά;

Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ» πλειοδότησε στην ανοικτή δημοπρασία εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

Η εν λόγω εταιρεία, η οποία ανακηρύχθηκε ανάδοχος, θα κληθεί, όπως προβλέπει η σχετική διακήρυξη, να υπογράψει το σχετικό συμφωνητικό εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» για 23 έτη.

Μεταξύ των δεσμεύσεων που ανέλαβε με την υποψηφιότητά του ο ανάδοχος του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» συμπεριλαμβάνονται η επένδυση 500.000 ευρώ στα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του, αλλά και η αναζήτηση επιπλέον πόρων, μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων που «τρέχουν», όπως αυτό του αναπτυξιακού νόμου.

«Στόχος του αναδόχου είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση του χιονοδρομικού, ώστε αυτό να καταστεί ένα ορεινό θέρετρο που θα προσελκύει επισκέπτες δώδεκα μήνες τον χρόνο», υπογράμμισε ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, και πρόσθεσε ότι μεταξύ των επενδύσεων προβλέπεται και η λειτουργία τετράστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο χιονοδρομικό κέντρο.

Θετική η εξέλιξη για τα «3-5 Πηγάδια» να αναλάβει μια έμπειρη στον χώρο της χιονοδρομίας εταιρεία, που στο παρελθόν ανέλαβε τα ηνία σε κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα, όπως του Παρνασσού, του Καϊμακτσαλάν και του Σελίου.

Όπως δημοσιεύτηκε στην ΜΠΑΜ της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας