7:14 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ποιος δήμος απαγορεύει τους καρναβαλιστές να ντυθούν... Casa De Papel;

Ποιος δήμος απαγορεύει τους καρναβαλιστές να ντυθούν... Casa De Papel;

Μην… αγχώνεστε, δεν αφορά στα ελληνικά καρναβάλια του ερχόμενου Φεβρουαρίου! Η είδηση έρχεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου της μεγαλονήσου, το θέμα “La Casa De Papel” δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή. Ο Δήμος Λεμεσού επικαλείται λόγους ασφαλείας για τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου θέματος και συγκεκριμένα λόγω της μορφής της στολής, με την οποία θα κρύβεται το πρόσωπο του καρναβαλιστή! Σοκαρισμένος ο κόσμος δεν μπορεί να καταπιεί τη συγκεκριμένη είδηση, καθώς που ακούστηκε να φοράς… μάσκα στα καρναβάλια!

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 ξεκινά η περίοδος υποβολής δηλώσεων για συμμετοχή, ενώ η τελευταία μέρα για δήλωση συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018. Μην τολμήσει να δηλώσει κανείς πως θα ντυθεί ληστής νομισματοκοποίου, χάθηκε!

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού διευκρινίζονται τα εξής:

Ένας άλλος λόγος για τον αποκλεισμό, αποτελεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές θέμα και καθώς οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες αποσκοπούν στο να διατηρήσουν τον αριθμό των καρναβαλιστών μέχρι τα 500 άτομα σε κάθε ομάδα, η συγκεκριμένη αμφίεση θεωρείται ότι θα μπορούσε να προσελκύσει πολύ περισσότερα, γεγονός που θα οδηγούσε στην παραβίαση του συγκεκριμένου κανονισμού που έχει θέσει ο Δήμος Λεμεσού.

Τώρα μάλιστα…

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας