18:13 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Ποιος Έλληνας ευρωβουλευτής αναλαμβάνει παράλληλα και ρόλο παρουσιαστή σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι

Ποιος Έλληνας ευρωβουλευτής αναλαμβάνει παράλληλα και ρόλο παρουσιαστή σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι

Πρέπει να είναι ο μόνος ευρωβουλευτής από τους συνολικά 705 της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εκτός από τα καθήκοντά του σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο, θα παρουσιάζει και καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Ο λόγος για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη.

Το μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς – Βόρεια Πράσινη Αριστερά θα παρουσιάζει στο OPEN «το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων» όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του καναλιού.

«Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER (όπως θα ονομάζεται το τηλεπαιχνίδι) όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ!» αναφέρει ο σταθμός.

Και προσθέτει: «Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο… μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις.

Μοιάζει απλό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα καταφέρει ο παίκτης να διαχειριστεί σωστά τους JOKER του και να φτάσει στη δέκατη ερώτηση, διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ; Το JOKER υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο! Το νέο ανατρεπτικό, καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον Αλέξη Γεωργούλη έρχεται στο OPEN».

Το θέμα είναι πότε θα προλαβαίνει ο γνωστός ηθοποιός να ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και να παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι. Ο ίδιος εκτιμά ότι μπορεί να τα συνδυάζει αφού οι εκπομπές θα έχουν γραφτεί αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας