12:41 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Πολάκης: Να ετοιμάσουμε μεραρχία μαυροσκούφηδων - ΝΔ: Αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία

Πολάκης: Να ετοιμάσουμε μεραρχία μαυροσκούφηδων - ΝΔ: Αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία

Την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που …ονειρεύεται, μαυροσκούφηδες που θα κυβερνήσουν την χώρα στην “άλλη βόλτα”.  Ο κύριος Πολάκης που αν μην τι άλλο ξέρει να προκαλεί με και τις κατά καιρούς δηλώσεις του, αναρτήσεις του κλπ ονειρεύεται προφανώς να έχει η χώρα και νέο Άρη Βελουχιώτη ή και πολλούς αν είναι δυνατόν! Μάλιστα ψέγει τη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει “μητρώο στελεχών” ως κόμμα ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι πιο …οργανωμένος θα πρέπει να αποκτήσει “μεραρχία μαυροσκούφηδων”…

Η Νέα Δημοκρατία έκανε το εξής σχόλιο: «Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”. Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook

Αιτία για τη νέα πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση στάθηκαν τόσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας:

«Σκέφτομαι πως….Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ! «Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς….Καπετάνιους ,λίγους αλλά έχουμε .ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ,έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ….Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών»εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .Τεσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν -ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο -ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θαχουμε παρεξηγήσεις ….και φτάνει….».

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1706540289502819

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Εγκρίθηκε έκτακτο κονδύλι ενίσχυσης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων

Η αποστομωτική απάντηση του Α. Γεωργιάδη για την “χλιδάτη” ανακαίνιση του γραφείου του Γ. Παπαθανάση

Διαβάστε ακόμη

            

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας