10:38 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Πολιτικοί, δικηγόροι και... πρίγκιπες στο πάρτι Λυκουρέζου-Μαρακάκη για τη συνεργασία τους

Πολιτικοί, δικηγόροι και... πρίγκιπες στο πάρτι Λυκουρέζου-Μαρακάκη για τη συνεργασία τους

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ενώνει τις δυνάμεις του με το δικηγόρο Αθηνών Γιάννη Μαρακάκη και το δικηγόρο Πειραιώς Νίκο Γερασίμου. Αυτός ο “γάμος” των τριών δικηγορικών εταιριών είναι ένα “trust” κατά το οποίο τα τρία γραφεία κρατούν την αυτονομία τους, αλλά ξεκινούν να λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους. Μπορεί κάθε γραφείο να διατηρεί την αυτοτέλεια του, αλλά αναλόγως την υπόθεση συνθέτουν μαζί την ομάδα που θα τη δικάσει. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνεχίζει να διατηρεί το γραφείο του στο Κολωνάκι, ο Γιάννης Μαρακάκης σε Κολωνάκι και Καλλιθέα και ο Νίκος Γερασίμου στον Πειραιά και ο ένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλο αναλόγως την υπόθεση.

Οι τρεις δικηγόροι ανακοίνωσαν τη συνεργασία των γραφείων τους με ένα gala στο Papillon στο Φάρο Ψυχικού, στο οποίο είναι μέτοχος ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Papillon ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος πολιτικών αλλά και δικηγόρων. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός.

 

Στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκαν ακόμη και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ αλλά και η Νάντια Χαλαμανδάρη, η οποία παντρεύτηκε (και χώρισε) τον πρίγκιπα της Ισπανίας.

Πηγή φωτογραφίας: Iefimerida

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας