0:52 Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

POLL: Τι πιστεύουν οι subscribers του eReportaz για το κίνημα #MeToo

POLL: Τι πιστεύουν οι subscribers του eReportaz για το κίνημα #MeToo

To eReportaz είναι ένα μέσο πραγματικής και έγκυρης ενημέρωσης που επιλέγει συνειδητά, ως αυτονόητο καθήκον του, να δίδει τον λόγο στους πολίτες.

Πρωτοστάτησε έγκυρα, με ρεπορτάζ και αποκαλύψεις από την πρώτη στιγμή που η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την πρώτη καταγγελία κατά στελέχους της Ομοσπονδίας.

Έκτοτε το eReportaz, το DikastikoReportaz και η ΜΠΑΜ έφεραν στο φως υποθέσεις που προκάλεσαν σοκ στην κοινή γνώμη, ξεσκεπάζοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο σκοτάδι.

Σεβόμενα την προσωπικότητα του καθενός εμπλεκόμενου, παρουσίασαν καταγγελίες που πολλές από αυτές οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη, η οποία έχει τον πρώτο λόγο.

Ο ασκός άνοιξε για διάφορα πρόσωπα της κοινωνίας, του θεάματος, των θεσμών. Ακόμη και όταν τα υπόλοιπα ΜΜΕ απώλεσαν το… ενδιαφέρον για το κίνημα #ΜeToo, το eReportaz συνέχισε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, δημιούργησε ειδική στήλη για την πληροφόρηση του κόσμου και έδωσε βήμα στον απλό πολίτη.

Με poll, μέσω του επίσημου καναλιού μας στο YouTube, ρωτήσαμε τους subscibers μας την γνώμη τους για το κίνημα, τόσους μήνες μετά την πρώτη υπόθεση.

Συγκεκριμένα:

Με τη εντυπωσιακή συμμετοχή των αναγνωστών μας, 1000+ψήφοι, το ερώτημα απαντήθηκε, αλλά όχι με τεράστια πλειοψηφία.

Το 60% των συμμετεχόντων απάντησε ότι το κίνημα έφτασε στο πικ του. Ενώ το 40% εκτιμά ότι ακόμη θα δουν το φως της δημοσιότητας και νέες περιπτώσεις.

Εμείς, για ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε το κοινό για την συμμετοχή του.

Και μην ξεχνάτε

Μπορείτε εύκολα να επισκέπτεστε το official κανάλι μας για ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκλειστικά, θέματα της εφημερίδας ΜΠΑΜ, καθώς και όλα τα βίντεο που θέλετε.

ereportazTV…

Για να γίνετε μέλος της κοινότητας του eReportaz και να καταθέτετε τις απόψεις σας πατήστε εδώ στο λινκ και γίνετε μέλη της ομάδας μας για να λαμβάνετε ειδοποίηση όποτε ανεβαίνει νέο βίντεο στο κανάλι μας ereportazTV.

Γίνετε μέλος της κοινότητας

 

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας, γνώμες, καταγγελίες, προτάσεις, μια ελεύθερη επικοινωνία, με στόχο την έγκυρη και επιβεβαιωμένη δημοσιογραφία για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

#news #αποκαλύψεις #reportaz #ρεπορτάζ #ειδήσεις #ereportazTV

Η αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή πάλης στον Πέτρο Κουσουλό. Απίστευτες καταγγελίες για τη δράση του!(βίντεο)

Καταγγελίες φωτιά από τον αρχιπροπονητή πάλης Προωθούν ανήλικους αθλητές σε χορηγούς- Η αποκάλυψη της ΜΠΑΜ (βίντεο)

Λιγναδης: Σάλος με τις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ για τα πειστήρια

Αποκλειστικό: Με έντονες αρρυθμίες και απορρυθμισμένο ζάχαρο ο Πέτρος Φιλιππίδης-Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας