8:24 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Πώς να προλάβετε το καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα

Πώς να προλάβετε το καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου- ΑγκαλιάΖΩ με σύνθημα «Η Πρόληψη-Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές» διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του Δέρματος και το Κακόηθες Μελάνωμα.

Στα πλαίσια της καμπάνιας εκπαιδευμένοι εθελοντές του ΑγκαλιάΖΩ θα διανήμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στους κινδύνους της υπέρμετρης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία και την ενημέρωση του για τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου και τους τρόπους αυτοεξέτασης.

Παράλληλα ιατρός δερματολόγος θα εξετάζει δωρεάν και θα παραπέμπει για περαιτέρω χαρτογράφηση σπίλων ( ελιών) όταν απαιτείται στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Η Συνέντευξη Τύπου της Καμπάνιας θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στις 12.00 το πρωί στην Αίγλη Ζαππείου. Η Καμπάνια θα υλοποιηθεί:

● στο Δήμο Χαλανδρίου 16 και 17 Ιουλίου στη κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου ώρες 15:00- 19:00 και 17:00-21.00 αντίστοιχα
● στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στις 23 Ιουλίου στην Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο και στις 24 Ιουλίου στη Πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο ώρες 17.00 – 20.00

Η ανωτέρω δράση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος και υλοποιείται με την ευγενική χορηγία των Εταιρειών Bristol- Myers Squibb και Leo Pharma Hellas.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας