5:56 Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Που θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά!

Που θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά!

Στην αντεπίθεση έχουν περάσει στον ΠΑΟΚ για την τύχη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν ξεκίνησε ποτέ.

Οι παράγοντες του δικεφάλου του Βορρά θεωρούν ότι όλο το σκηνικό έχει δημιουργηθεί επίτηδες από την πλευρά του Ολυμπιακού, με στοχευμένες δημοσιεύσεις πριν από την αναμέτρηση και με προκλήσεις για να πυροδοτήσουν το κλίμα.

Αναφορικά με τη μη τέλεση του αγώνα, θεωρούν πως υπαίτιος είναι ο Ολυμπιακός, γιατί αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς την συγκατάθεση του διαιτητή Αρετόπουλου. Κατόπιν δεν επέτρεψαν στον γιατρό να τον εξετάσει, παρά μόνο μετά το πέρας 15λέπτου, ενώ έφυγαν χωρίς την συγκατάθεση του γιατρού του αγώνα για το νοσοκομείο. Μάλιστα πήγαν σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως ορίζει ο ΚΑΠ. Από τον ΠΑΟΚ θα σταθούν και στο γεγονός ότι αρχικά ο Γκαρσία δεν είχε δηλωθεί στην λίστα αυτών που δικαιούνται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και πώς η διόρθωση έγινε εκπρόθεσμα.

Μέσα σε όλα αυτά, θέλουν να στοιχειοθετήσουν διακωμώδηση του αθλήματος, ποινή που επιφέρει αφαίρεση δέκα βαθμών και το παιχνίδι να κατοχυρωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ. Ευνοϊκή προς αυτή την κατεύθυνση είναι η έκθεση του παρατηρητή αλλά και το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης.Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας