0:38 Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Power of love: Ποια παίκτρια παντρεύτηκε και κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές; (ΦΩΤΟ)

Power of love: Ποια παίκτρια παντρεύτηκε και κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές; (ΦΩΤΟ)

Την γνωρίσαμε στο Power of love την περσινή χρονιά, ο λόγος για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα. Γεννήθηκε στο Μπουργκάς, μετακόμισε 6 χρονών στην Καλαμάτα με τη μητέρα της ως παιδί χωρισμένων γονιών, ενώ στη συνέχεια σπούδασε αστρολογία στο Κάιρο και σήμερα μένει στην Αθήνα. Στο παιχνίδι είχε δηλώσει πως το μεγαλύτερο προσόν της είναι η ειλικρίνεια και μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγε τα χαρτιά σε διάφορους celebrities, στους δικούς της ανθρώπους και στον εαυτό της!

Σήμερα η ίδια δηλώνει πως είναι πρόθυμη να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της με στόχο να ασχοληθεί με την πολιτική. Για αρχή θα θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές, με το βασιλικό κόμμα «Εθνική Ελπίδα». Μιλώντας η ίδια στην Espresso αναφέρει τους λόγους αυτή της απόφασης και μας λέει τό όνομα του ανθρώπου που έπαιξε σχεδόν καθοριστικό ρόλο σε αυτήν.

«Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας» παραδέχεται και συνεχίζει: «Όμως, το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να ανταπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα. Κάναμε μια πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής και, υπό την παρουσία της πριγκίπισσας Καρίνας της Σουηδίας, συμφωνήσαμε. Εγώ, από πλευράς μου, αν εκλεγώ, θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί, ούτε άνεργοι, ούτε επαίτες, ούτε άστεγοι» επιχειρηματολογεί η Γκαμπριέλα.

Τέλος επισημαίνει πως, «Ο τέως βασιλιάς δεν έχει κάποια ιδιότητα στην “Εθνική Ελπίδα”, αλλά βοηθάει το κόμμα όσο μπορεί και έχουμε την έγκρισή του». Το ψηφοδέλτιο θα είναι έτοιμο στα τέλη Ιανουαρίου, όπως είπε η ίδια και αποκάλυψε: «Την προηγούμενη εβδομάδα παντρευτήκαμε με τον Άρη Παπαδόγιαννη, με πολιτικό γάμο».

a4679d73-gavriela-tsolakova-power-of-love

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας