13:38 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Προανακριτική: Η Δημητρίου διέψευσε τα fake news

Προανακριτική: Η Δημητρίου διέψευσε τα fake news

Η Ξένη Δημητρίου και η αναδίπλωση! Δήλωση με την οποία αναγκάστηκε να διαψεύσει τα fake news σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο τα οποία προήλθαν από διαρροές μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ότι δήθεν ο αντεισαγγελέας του ΑΠ, Ιωάννης Αγγελής, αγνόησε ή δεν ενδιαφέρθηκε για στοιχεία που αφορούσαν φερόμενο ως παραδικαστικό κύκλωμα ή την υπόθεση του Φλώρου, έκανε την τελευταία ημέρα της κατάθεσής της η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Θορυβημένη από το αίτημα το οποίο κατέθεσε ο κ. Αγγελής με το οποίο ζητούσε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση σχετικά με τα όσα διέρρευσαν σε σάιτ τα οποία πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δηλαδή η κα Δημητρίου τον κατηγόρησε πως αγνόησε τις δυο σημαντικές υποθέσεις, η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είπε χαρακτηριστικά: “… Δεν είπα “αγνόησε”. Είπα ότι είχε επικεντρωθεί ενώ είχε υπό την εποπτεία του τρεις εισαγγελίες, ότι πιο πολύ εστίασε την προσοχή του στην εισαγγελία Διαφθοράς Αθηνών και ειδικότερα στη δικογραφία για τη Novartis. Αυτό είπα. Δεν είπα αυτό που λέει έτσι όπως το εκφράζει (σ.σ. ο κ. Αγγελής μετέφερε στο αίτημά του όσα είχαν γραφτεί σε διάφορα σάιτ).

Δείτε εδώ τι πραγματικά κατέθεσε η κα Δημητρίου όπως προκύπτει από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής:

 

Δείτε εδώ τι γράφτηκε σε ιστοσελίδες κατόπιν παραπλανητικών διαρροών μελών του ΣΥΡΙΖΑ:

  • Μην χάσετε στην “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” αποκλειστικό δημοσίευμα για τις μισές αλήθειες που είπε η Ξένη Δημητρίου στη Βουλή.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας