4:00 Κυριακή 22 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Προανακριτική Live: Τη μισή Δικαιοσύνη και τον Βαξεβάνη ζήτησε ως μάρτυρες ο Παπαγγελόπουλος

Προανακριτική Live: Τη μισή Δικαιοσύνη και τον Βαξεβάνη ζήτησε ως μάρτυρες ο Παπαγγελόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ως ύποπτος στην Προανακριτική! Προθεσμία ενός μήνα ζήτησε, πριν από λίγο από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και νυν ελεγχόμενος για την υπόθεση Novartis και το “παραδικαστικό κύκλωμα” Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για σωρεία αξιόποινων πράξεων που του καταλογίζονται.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος κατέθεσε αίτημα στην ειδική επιτροπή προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες η μισή Δικαιοσύνη καθώς και ο δημοσιογράφος και εκδότης, Κώστας Βαξεβάνης. Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός ζητεί να καταθέσουν ως μάρτυρες οι:

Ευάγγελος Ιωαννίδης (προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών), Ηλίας Ζαγοραίος (πρώην προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών), Ιωάννης Μωραϊτάκης (προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών), Γεώργιος Γρίβας (προϊστάμενος του Πρωτοδικείου), Ελευθέριος Γεωργίλης (πρώην προϊστάμενος του Πρωτοδικείου), Σπύρος Γεωργουλέας (πρώην προϊστάμενος του Πρωτοδικείου), Κώστας Σταμαδιάνος (προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών), Θεόδωρος Καννελόπουλος (πρώην προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών) καθώς και η Μαριάννα Ψαρουδάκη.

Επίσης ζητεί να κληθούν ως μάρτυρες ο Μιχάλης Καλογήρου, η Μαρία Παπασπύρου και ο Κώστας Βαξεβάνης επισημαίνοντας ότι η παρουσία τους στη Βουλή είναι αναγκαία για την ανεύρεση της αλήθειας.

Δείτε το αίτημα του κ. Παπαγγελόπουλου:

Σχετικά άρθρα:

Η (μη) απάντηση της Ελένης Τουλουπάκη για τα έγγραφα-βόμβες του FBI

Στην Προανακριτική Επιτροπή τα στοιχεία του FBI
Προανακριτική: Τα στοιχεία του FBI που έκρυβε η εισαγγελία Διαφθοράς- “Ερευνήθηκαν επιλεκτικά οι πληροφορίες” καταγγέλλει ο Αγγελής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας