4:47 Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Προανακριτική: Ο «μαρτυριάρης» κ. Παππάς

Προανακριτική: Ο «μαρτυριάρης» κ. Παππάς

Τη ρήση του καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς οφείλει να εφαρμόζει, εφεξής, ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς! Εξηγούμαι: Πληροφορούμαι ότι το πάλαι ποτέ alter ego του Αλέξη Τσίπρα έλεγε πολλά και ενδιαφέροντα σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις για την κατάσταση η οποία επικρατούσε στην ελληνική Δικαιοσύνη επί παντοδυναμίας, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Ένα πουλάκι μου είπε ότι μιλούσε ιδιαίτερα υποτιμητικά και για την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αγόταν και φερόταν από υπέρτερες δυνάμεις! Προφανώς την περίοδο που o κ. Παππάς προχωρούσε στις συγκεκριμένες, ενδιαφέρουσες και άκρως αποκαλυπτικές, εξομολογήσεις ο πρώην υπουργός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σήμερα μια ολόκληρη Προανακριτική θα ασχολούνταν με τα πεπραγμένα του «Ρασπούτιν» και της παρέας του.

Ούτε, πιθανώς, ότι οι συνομιλητές του αλλά και οι αυτήκοοι μάρτυρες θα είχαν τόσο καλή μνήμη (ίσως και υποβοηθούμενη) ώστε ετεροχρονισμένα να είναι σε θέση να θυμούνται τους απολαυστικούς διαλόγους! Ο κ. Παππάς, νυν τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να γνωρίζει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα λόγια δεν τα παίρνει ο… άνεμος.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Επειδή μαθαίνω ότι είναι πιθανόν, πολύ πιθανόν, εν ευθέτω χρόνο να κληθεί να μιλήσει πιο συγκεκριμένα για ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν την ταραχώδη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τη φορά η «βόλτα» ενδέχεται να μην είναι και τόσο ξέγνοιαστη όσο στην Προανακριτική.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας