21:59 Κυριακή 7 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: Θέλουμε τα 800 € - δεν μπορούμε να κλέψουμε, να ζητιανεύουμε λόγω καραντίνας

Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: Θέλουμε τα 800 € - δεν μπορούμε να κλέψουμε, να ζητιανεύουμε λόγω καραντίνας

Κάποιες ειδήσεις είναι απίστευτο να τις πιστέψει κανείς και όμως είναι αληθινές!  Μία από αυτές είναι με τον πρόεδρο της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά και τις δηλώσεις που έκανε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στον καταυλισμό τους.

Έτσι κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού στον καταυλισμό τους, Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά ισχυρίζεται on camera ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν. Μάλιστα με περίσσιο θράσος ζητά να υπάρξει και για αυτούς επιδοματική πολιτική, αφού έχουν διαφυγόντα έσοδα, λόγω της επιδημιολογικής κρίσης.

Ασύλληπτο αλλά είναι μια ωμή πραγματικότητα που η ελληνική κοινωνία την βιώνει καθημερινά στο πετσί της. Η παραβατικότητα για αυτούς τους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής, κουλτούρα… κι ας λένε οι δήθεν προοδευτικοί και ανθρωπιστές ότι είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία. Δεν θέλουν οι ίδιοι να μπουν σε κανόνες και καλούπια, γιατί έτσι έμαθαν να ζουν…

Προφανώς μετά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου των Ρομά θα πρέπει η πολιτεία στους ΚΑΔ που πλήττονται να συμπεριλάβει και μια νέα κατηγόρια … τους πλανόδιους αετονύχηδες και πορτοφολάδες.

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιό

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας